Op uitnodiging van de zeer vriendelijke Amerikaanse broadcaster Russ Johns van de #Piratebroadcast, was ik te gast in zijn LinkedIn Live video uitzending. Voor mij de eerste keer LinkedIn live! In dit prettige gesprek deel ik hoe je als ondernemer, marketeer of sales professional, LinkedIn zo goed mogelijk inzet. Je ontdekt hoe je slim interactie creeërt, zichtbaar wordt en mensen aantrekt die bij je passen voor het beste resultaat.

Dit leer ik je:

  • Welke fouten het meest gemaakt worden op LinkedIn
  • Waarom LinkedIn hét platform is om aan relaties te bouwen
  • Waarom een compleet en klantgericht profiel onmisbaar is
  • De waarde van echt persoonlijk contact

  • Welke contentvormen populair zijn
  • Hoe je interactie creëert en slim je doelgroep aantrekt in plaats van pushy sales

  • De plussen en minnen van LinkedIn bedrijfspagina’s

  • En tot slot nog een verrassend cadeau!

Veel plezier met dit (Engelstalige) gesprek!

Organiseer je webinars, of ben je een podcast-host en zoek je een gast? Neem contact ons op. Op een praktische en enthousiaste manier deel ik graag mijn LinkedIn kennis met jou en stimuleer ik jouw groei.

Boek een LinkedIn Groeigesprek

Zichtbaarder en meer klantafspraken

Benieuwd hoe je zichtbaarder wordt en meer klantafspraken krijgt via LinkedIn? Plan hem direct in (max 2 plekken per maand, tijdelijk kosteloos t/m 31 mei)

Boek een LinkedIn Groeigesprek

Over Rivercloud

Victor Huiting

Victor Huiting helpt ambitieuze ondernemers en sales professionals aan meer zichtbaarheid en laat je zien hoe je meer klanten aantrekt met LinkedIn. Victor is de eigenaar van Rivercloud en sinds 2007 100% LinkedIn specialist. Inmiddels heeft hij honderden mensen getraind en geadviseerd over de kracht van dit mooie social medium. Leadgeneratie met LinkedIn kun je ook slim uitbesteden aan Rivercloud zodat je tijd bespaart en meer tijd hebt om klantgesprekken te voeren. Neem gerust contact met hem op voor meer informatie: tel 030-80 80454 / victor@rivercloud.nl

Deel dit bericht via jouw favoriete platform!