Verbeter Jouw LinkedIn Skills met Deze Videos [2 x 2 min. video]

Verbeter Jouw LinkedIn Skills met Deze Videos [2 x 2 min. video]

Hi,

Wat leuk dat je het tweede deel van mijn LinkedIn videoserie wilt kijken!

Hieronder staan ze, en ze zijn ondertiteld.

Veel kijkplezier!

3. How to: Wie heeft mijn profiel bekeken op LinkedIn?

Linkedin Profiel Checklist RivercloudWil je zichtbaarder worden en meer klanten aantrekken met LinkedIn? Start dan met de gratis LinkedIn Profiel Checklist. Met een tiptop profiel zorg je voor de allerbeste eerste indruk.

Download gratis LinkedIn Profiel Checklist

In deze video leg ik je uit hoe je bekijkt wie jouw profiel heeft bekeken op LinkedIn, en wat je daarmee kan.

4. How to: Dubbele verificatie instellen op je LinkedIn-profiel

Wat is dubbele verificatie? En waarom heb je het nodig? In deze video leg ik uit hoe je dubbele verificatie instelt, en waarom dat zo belangrijk is.

 

P.S. Vorige videoserie gemist? Bekijk ze hier!

Over Rivercloud

victor huitingVictor Huiting helpt ambitieuze ondernemers en sales professionals aan meer zichtbaarheid en laat je zien hoe je meer klanten aantrekt met LinkedIn. Victor is de eigenaar van Rivercloud en actief op LinkedIn sinds 2007. Inmiddels heeft hij honderden mensen getraind en geadviseerd over de kracht van dit mooie social medium. Leadgeneratie met LinkedIn kun je ook slim uitbesteden aan Rivercloud zodat je tijd bespaart en meer tijd hebt om klantgesprekken te voeren. Neem gerust contact met hem op voor meer informatie: tel 030-80 80454 / victor@rivercloud.nl linkedin klein

9 Reacties

 1. Hilda 2 jaar geleden

  Fijn om te weten Victor. Dank voor deze handige tip !

  • Auteur
   Victor Huiting 2 jaar geleden

   Graag gedaan Hilda, doe er je voordeel mee.

 2. Henk 2 jaar geleden

  Ik heb LinkedIn, maar als ik je posts lees merk ik dat ik er veel te weinig mee doe

 3. Jouvence.nl 2 jaar geleden

  Ik heb dus nog steeds geen LinkedIn account, oeps.. Je geeft super handige tips.

 4. Wanda 2 jaar geleden

  Ik hoor in mijn omgeving ook steeds meer mensen die erg enthousiast zijn over LinkedIn, zelf heb ik nog geen account. Ik word wel blij van je content! Helder en enthousiast, je bent een echte expert en kijk uit naar waar je nog meer mee gaat komen.

 5. Sherry 1 jaar geleden

  Af en toe post ik ook op LinkedIn. Het blijft een goede kanaal. Leuke video’s heb je gemaakt.

 6. Melissa 1 jaar geleden

  Ik heb het, maar doe er eigenlijk niks tot weinig mee. Zou zeker meer moeten doen

 7. Mandy 1 jaar geleden

  Wat een handige filmpjes! Moet me er toch maar meer in verdiepen denk ik

  • Auteur
   Victor Huiting 1 jaar geleden

   Goed om te horen, dank. Ik ga nog wel meer filmpjes plaatsen, LinkedIn vernieuwd continu en ik maak het een ander graag makkelijk, video helpt dan.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.