Telefonische Acquisitie

Succesvol contact leggen met Telefonische Acquisitie

Worstel je met het vinden van nieuwe klanten? Weet je niet precies hoe je dit het beste aanpakt? Leer in deze praktische telefonische acquisitie training hoe je potentiële klanten benadert en je nieuwe B2B klanten werft voor je new business! Realiseer daarnaast een klantgerichte mindset en focus op goede klantafspraken.

Basis en Plus training

Wil jij veel klantafspraken in je agenda? En op een plezierige en effectieve manier contact leggen met je toekomstige klant? In het ‘Basis’ gedeelte van de telefonische acquisitie training ga je nog geen klanten bellen, hier leer je de fijne kneepjes van het werven van nieuwe B2B klanten.
In de opvolgende ‘Plus’ training neem je het heft in eigen hand en breng jouw unieke klantvoordelen overtuigend naar voren. Tijdens deze training ga je namelijk zelf -onder begeleiding- telefonisch afspraken maken. En ja, dat gaat je zeker lukken!

“ Erg veel goede input gekregen. Victor neemt de tijd voor elke deelnemer en beantwoordt alle vragen die je hebt, hoe specifiek ook. Dankzij hem heb ik in een halve dag bellen maar liefst 4 afspraken gemaakt!. Na deze training heb ik direct een vervolgtraining geboekt.”
Denise Dechamps, oprichter en eigenaar Body Language Academy

Wat leer je bij de training Telefonische Acquisitie?

 

BASIS TRAINING

Wat goede vragen en wanneer je ze stelt
Hoe je het beste omgaat met de telefoniste
Slim inspelen op klantbezwaren
Basis voor meer klantafspraken
Vertrouwen en plezier krijgen in telefonische acquisitie

 

PLUS TRAINING

Vertrouwen en plezier krijgen in telefonische acquisitie
Betere leads genereren en kwalificeren
Klantafspraken maken met je ideale klant
Meer klanten en omzet

Wil je meer klantafspraken met beslissers?

Neem contact op

Voor wie?

De training is voor iedereen die zijn of haar kennis en vaardigheden van sales en acquisitie wil verbeteren. En het belangrijkste: meer klantafspraken met beslissers. Wij geven je veel persoonlijke aandacht, zodat je al je vragen worden beantwoordt. Het beste resultaat wordt bereikt tijdens 1 of 1 op 2 sessies.

Niek Verweijen Antech Cloudopt“Victor geeft gedegen advies dat je vertrouwen geeft, wat direct voor klantafspraken zorgt. Tijdens de sessie hebben wij 30 klanten benaderd waar 5 nieuwe vaste klanten zijn uitgekomen!”
Niek Verweyen, eigenaar Antech Cloud

Aanpak & Planning

Op basis van jarenlange acquisitie-ervaring en experimenten met een diverse trainingsaanpak wordt de Basistraining alleen i.c.m. met de Plustraining aangeboden. Een serie van totaal 4 trainingen (1 x Basis, 3 x Plus) wordt in 2-4 weken afgerond en is de meest gestructureerde en effectieve acquisitiestrategie gebleken. Een planning volgt na overleg. De training gaat altijd door.

100% afspraakgarantie?

De ervaring leert dat het telefonische maken van een afspraak jou echt gaat lukken na de training Telefonische Acquisitie. En als het niet lukt? Dan maakt Rivercloud ze voor je. Beloofd.

Trainingslocatie

Incompany (zonder meerprijs) op de eigen locatie of op het kantoor van Rivercloud te Utrecht: Savannahweg 60, 3542 AW Utrecht. Gratis parkeren en goed bereikbaar met ov.

Investering

Op basis van je wensen ontvang je snel een scherp voorstel. Informeer ons daarom over je wensen en gewenste periode en je ontvangt binnen 24 uur antwoord! Mail naar: info@rivercloud.nl. Of bel met tel. 030-80 80 454 en vraag naar Victor Huiting.

Voorbereiding & meenemen

  • – Laptop (en oplader) om direct mutaties te verwerken. Voor pen en papier wordt gezorgd.
  • – Gsm (en oplader)
  • – Bellijst/data met 25 te bellen adressen per training (alleen voor de ‘Plus’ training)
  • – Agenda om direct afspraken in te boeken

Leer de fijne kneepjes van het acquisitievak en krijg meer klanten

Contact

 

De trainer is Victor Huiting, oprichter en eigenaar van Rivercloud. Victor heeft 15 jaar saleservaring en hij wordt ingezet voor het blijvend vergroten van de commerciële vaardigheden zodat de klant nog beter geholpen wordt. Klanten waarderen zijn praktische en persoonlijke aanpak in heldere taal.

Bij de training is inbegrepen:

  • Onbeperkt koffie, thee en lekkere sapjes
  • 6 maanden kosteloos support per telefoon en e-mail (fair use)
  • Af en toe handige salestips in je mailbox
  • Een certificaat
  • Praktische trainingsdocumentatie
  • Extra: telefonische sessie voor al je vragen

Telefonische acquisitie is de kortste weg naar een klantafspraak