Sales Training

Waarom een sales training van Rivercloud?

 verkooptraining kan elke dag plaatsvinden
kleine groepen, veel individuele aandacht
sales training gaat altijd door
op kantoor Rivercloud te Utrecht of -zonder toeslag- incompany

6 maanden onbeperkt support
inclusief praktische trainingsdocumentatie
cursus kan zowel in het Nederlands als Engels worden gegeven
in aanpak persoonlijk, praktisch en plezierig!

 

 

Acquisitie Telefoon

Telefonische Acquisitie

Worstel je met het vinden van nieuwe klanten? Weet je niet precies hoe je dit het beste aanpakt? Leer in deze praktische telefonische acquisitie sales training hoe je potentiële klanten benadert en je nieuwe B2B klanten werft voor je new business! Realiseer daarnaast een klantgerichte mindset en focus op goede klantafspraken.

 

Meer over deze training

effectief verkoopgesprek rivercloud

Effectief Verkoopgesprek

De perfecte eerste indruk, (non) verbale communicatie en onderhandelen: het is voor veel professionals een uitdaging. Alle facetten komen voorbij in deze interactieve, praktische training waarbij je leert hoe je met gemak een effectief verkoopgesprek voert. Haal sneller meer opdrachten binnen tegen de beste prijs.

 

Meer over deze training

 

 

ECHTE PRAKTIJKMAN

sales training

“In een ontspannen sfeer geleerd om beter non verbaal te communiceren en zo mijn klant nog beter te helpen. Victor is een goede trainer, een echte praktijkman die graag zijn kennis deelt en de ander oprecht verder helpt. Absolute aanrader als je je sales skills wilt professionaliseren en echt het verschil wilt maken”
John Hanswijk, Senior Relatiemanager Instruct

PUNTJES OP DE I

sales training

“Aanvankelijk heb ik Victor leren kennen als een kundige sales- en acquisitietrainer; ik heb hem ervaren als een aangename, recht door zee en vriendelijke persoonlijkheid met sublieme coachingskwaliteiten en een grote passie voor sales. Echt iemand bij wie je je gauw op je gemak voelt en die zich altijd aan zijn afspraken houdt. Hij kan je goed confronteren door de puntjes op de i zetten en duidelijk aan te geven wat goed gaat, of wat anders kan.Victor heeft veel mensenkennis en is opvallend complimenteus. Wat opvalt aan Victor is dat hij echt serieus bezig is met zijn werk, een gezellig persoon is om mee om te gaan, en een prettige gesprekspartner is. Een mensenmens met het hart op de juiste plaats.”
Caroline Cortenbach, T-Systems