Over Rivercloud

Logo RivercloudRivercloud helpt je groeien

Groeien? Wees zichtbaar, kom in contact met je doelgroep en bouw aan je relaties. Rivercloud helpt ambitieuze ondernemers en sales professionals zoals jij om meer – en de juiste – klanten aan te trekken, door je zichtbaarheid, invloed en autoriteit via LinkedIn te vergroten. Wij geloven erin dat je moet doen wat je leuk vindt en waar je goed in bent. Focus op jouw expertise! Met onze services bespaar je tijd op het gebied van effectieve leadgeneratie. Gevolg is groei, meer geluk en vrijheid!

Opdrachtgevers ondersteunen wij met: spreek-/inspiratiesessies, met LinkedIn trainingen en diverse LinkedIn services. Wij staan voor een persoonlijke, praktische en plezierige aanpak. Van contact tot contract!

victor huitingVictor Huiting LinkedIin profiel is de eigenaar van Rivercloud, opgericht in 2014. Met zijn jarenlange ervaring als sales- en accountmanager kent hij het reilen en zeilen van de verkoop. In die tijd heeft hij zelf ervaren hoe belangrijk het is om goed te luisteren naar de behoeften van de klant, proactief te zijn en te focussen op groei en resultaat.

Behaal jij je doelen? Of blijft je groeistategie achter? Ondernemers worstelen soms met acquisitie en het genereren van leads. Als je doet wat je leuk vindt en goed bent in je vak, houd je tijd over en ervaar je meer geluk en vrijheid. Daar gelooft Victor sterk in. Met zijn sales-achtergrond, passie voor LinkedIn en zijn overtuiging, helpt hij je praktisch en plezierig aan meer leads, klanten en vrijheid.

Praat met ons over jouw groeiambitie

Contact

De visie van Victor Huiting

Onze kernwaarden:

Helder  Persoonlijk  Duurzaam  Vrijheid  Plezierig

Onze partners:

Organisaties die vertrouwen op Rivercloud: