Over Rivercloud

Logo RivercloudRivercloud helpt je groeien

Wees zichtbaar, kom in contact met je doelgroep en bouw optimaal aan je relaties. Rivercloud helpt ambitieuze ondernemers en sales professionals zoals jij om meer – en de juiste – klanten aan te trekken, door je zichtbaarheid, invloed en autoriteit via LinkedIn te vergroten. Wij geloven erin dat je moet doen wat je leuk vindt en waar je goed in bent. Focus op jouw expertise. Met onze services bespaar je tijd op het gebied van effectieve leadgeneratie via LinkedIn. Gevolg is groei, meer geluk en vrijheid!

Opdrachtgevers ondersteunen wij met: spreek-/inspiratiesessies, met LinkedIn trainingen en diverse LinkedIn services. Wij staan voor een persoonlijke, praktische en plezierige aanpak. Van contact tot contract!

Wil je meer zichtbaarheid en klant aantrekken via LinkedIn? Verken je kansen. Kies je ideale moment en boek direct een telefonisch groeigesprek.

Groeigesprek plannen

victor huitingVictor Huiting LinkedIin profiel is de eigenaar van Rivercloud, opgericht in 2014. Met zijn jarenlange ervaring als sales- en accountmanager kent hij het reilen en zeilen van de verkoop. In die tijd heeft hij zelf ervaren hoe belangrijk het is om goed te luisteren naar de behoeften van de klant, proactief te zijn en te focussen op groei en resultaat.

Behaal jij je doelen? Of blijft je groeistategie achter? Ondernemers worstelen soms met acquisitie en het genereren van leads. Als je doet wat je leuk vindt en goed bent in je vak, houd je tijd over en ervaar je meer geluk en vrijheid. Daar gelooft Victor sterk in. Met zijn sales-achtergrond, passie voor LinkedIn en zijn overtuiging, helpt hij je praktisch en plezierig aan meer leads, klanten en vrijheid.

De visie van Victor Huiting

Onze kernwaarden:

Helder Persoonlijk  Continue verbeteren Vrijheid  Plezier

Onze partners:

Organisaties die vertrouwen op Rivercloud: