Over Rivercloud

Logo RivercloudRivercloud stelt ambitieuze ondernemers en sales professionals in staat om op de juiste manier zichtbaar te zijn, in contact te komen met hun doelgroep en optimaal te bouwen aan relaties met groei als doel. Rivercloud helpt je meer -en de juiste- klanten aan te trekken door je zichtbaarheid, invloed en autoriteit via LinkedIn te vergroten. Wij geloven erin dat je moet doen wat je leuk vindt en waar je goed in bent. Met onze services bespaar je tijd op gebied van effectieve leadgeneratie zodat je je kunt focussen op jouw expertise. Dat vinden wij meer geluk en vrijheid. Rivercloud helpt je groeien.

Opdrachtgevers ondersteunen wij met: spreek/inspiratiesessies, met LinkedIn trainingen en diverse LinkedIn services. Wij staan voor een persoonlijke, praktische en plezierige aanpak. Van contact tot contract!

victor huitingVictor Huiting LinkedIin profiel is de eigenaar van Rivercloud, opgericht in 2014. Met zijn jarenlange ervaring als sales- en accountmanager kent hij het reilen en zeilen van de verkoop. In die tijd heeft hij zelf ervaren hoe belangrijk het is om goed te luisteren naar de behoeften van de klant, proactief te zijn en te focussen op groei en resultaat.

Ondernemers worstelen soms met acquisitie en het genereren van leads waardoor doelen niet worden behaald en de groei strategie achterblijft. Victor gelooft er sterk in dat je als je doet wat je leuk vindt en goed bent in je vak, je tijd ‘overhoudt’ en meer geluk & vrijheid ervaart. Met zijn sales achtergrond, passie voor LinkedIn en zijn overtuiging, helpt hij je op praktische en plezierige wijze aan meer leads, klanten en vrijheid.

Praat met ons over jouw groei ambitie

Contact

De visie van Victor Huiting

Onze kernwaarden:

  Helder

  Persoonlijk

  Duurzaam

  Vrijheid

  Plezierig

Onze partners:

Organisaties die vertrouwen op Rivercloud: