Rivercloud is 100% LinkedIn specialist en helpt je groeien in zichtbaarheid, autoriteit en meer betere klanten

Hallo, ik ben Victor Huiting en 100% LinkedIn specialist en al sinds 2007 ben ik actief op LinkedIn. Met Rivercloud ben ik een van de eerste in Nederland officieel LinkedIn gecertificeerd. Sinds 2014 help ik jaarlijks vele zelfstandig ondernemers en sales professionals aan meer zichtbaarheid en het aantrekken van meer betere klanten via LinkedIn. Dit doe ik met profielmake-overs en LinkedIn- en Sales Navigator trainingen. Daarnaast zijn er opdrachtgevers die hun LinkedIn-activiteiten aan mij uitbesteden.

Keer op keer zie ik hoeveel LinkedIn b2b-professionals kan opleveren en dat gun ik jou natuurlijk ook.

Met mijn sales-achtergrond en grote passie voor LinkedIn, help ik je op een persoonlijke, praktische en plezierige manier aan meer leads, klanten en vrijheid.

Benieuwd naar hoe je zichtbaarder wordt en hoe je meer invloed krijgt? En hoe je jezelf als autoriteit neerzet zodat je meer betere klanten aantrekt? Neem direct contact op of boek vrijblijvend een LinkedIn Groeigesprek. (30 min. videocall, max. 2 per maand beschikbaar)

Logo Rivercloud
LinkedIn Groeigesprek plannen

Meer zichtbaarheid en betere klanten via LinkedIn?

Victor HuitingVerken je groeikansen met (kosteloos) LinkedIn Groeigesprek en kies jouw beste moment. Plan direct je videocall (20-30 min.)

LinkedIn Groeigesprek plannen

De visie van Victor Huiting

Wat klanten zeggen over Rivercloud

Kernwaarden:

Helder Persoonlijk Continue verbeteren Vrijheid Plezier

Onze partners:

De Ondernemer
Smie Academy
Bartzmanzboot

Organisaties die vertrouwen op Rivercloud: