Over Rivercloud

Logo RivercloudRivercloud helpt je groeien in zichtbaarheid, autoriteit en meer betere klanten via LinkedIn

 

Hallo, ik ben Victor Huiting en 100% LinkedIn specialist en al sinds 2007 ben ik actief op LinkedIn. Met Rivercloud ben ik  een van de eerste in Nederland officieel LinkedIn gecertificeerd. Sinds 2014 help ik jaarlijks vele zelfstandig ondernemers en sales professionals aan meer zichtbaarheid en het aantrekken van  meer betere klanten via LinkedIn. Dit doe ik met LinkedIn-profielmake-overs en, LinkedIn-trainingen,. Daarnaast zijn er opdrachtgevers die hun LinkedIn-activiteiten aan mij uitbesteden

Keer op keer zie ik hoeveel LinkedIn b2b-professionals kan opleveren en dat gun ik jou natuurlijk ook.

Met mijn sales-achtergrond en grote passie voor LinkedIn, help ik je op een persoonlijke, praktische en plezierige manier aan meer leads, klanten en vrijheid.

Benieuwd naar hoe je zichtbaarder wordt en hoe je meer invloed krijgt? En hoe je jezelf als autoriteit neerzet zodat je meer betere klanten aantrekt? Neem direct contact op of boek een vrijblijvend groeigesprek.

Victor Huiting

Wil je meer zichtbaarheid en betere klanten aantrekken via LinkedIn? Boek direct een (kostenloos) groeigesprek en kies jouw beste moment.

Groeigesprek plannen

De visie van Victor Huiting

Wat klanten zeggen over Rivercloud

Kernwaarden:

Helder Persoonlijk  Continue verbeteren Vrijheid  Plezier

Onze partners:

Organisaties die vertrouwen op Rivercloud: