Onze partners

Rivercloud werkt succesvol samen met onderstaande partners.
Wil je ook een van de partners worden van Rivercloud?

Neem contact op
Logo 3punt0

3punt0

3punt0 is een samenwerking van drie gedreven, zelfstandige ondernemers. Zelf bouwen zij websites, zorgen voor grafische vormgeving en schrijven zakelijke teksten. Met3punt0 hebben ze hun kennis én hun netwerken gebundeld. Zo vullen zij elkaars diensten aan. En bieden zij een toegevoegde waarde voor ondernemers die ook andere expertise nodig hebben. 3punt0 is betrokken bij haar relaties en vormt graag de basis waar een ondernemer in vertrouwen op terug kan vallen.

Insight Business

Insight Business helpt commerciële bedrijven onbelemmerd te groeien door eruit te halen wat erin zit. Het beste uit medewerkers, organisatie en digitale systemen. Door efficiënter gebruik van tools, slimmer ingerichte werkprocessen en betere, doelgerichte samenwerking. Het resultaat van deze aanpak is dat de medewerkers en het management samen succesvol zijn en meer waarde bieden aan hun klanten. Dat zorgt voor de groei van je bedrijf.

Logo Insight Business
Logo Callmonkey

CallMonkey

CallMonkey is een outbound-telemarketingapplicatie specifiek voor B2B-organisaties. Puur en simpel, geen ingewikkelde instellingen of omslachtige processen. Het omvormen van potentiële klanten naar bezoekafspraak en van bezoekafspraak naar order staat centraal in de applicatie. Maak een account aan en probeer de software. De eerste 500 contactpogingen zijn gratis.

Body Language Academy

Body Language Academy helpt ambitieuze bedrijven en ondernemers om zichzelf te ontwikkelen in de belangrijkste en meest invloedrijke vorm van communicatie: de non-verbale communicatie. Door middel van training en coaching helpt BLA klanten om hun doelen sneller te bereiken door ze meester te maken in communicatie en hun overtuigingskracht en door hun people skills te vergroten.

Logo Body Language Academy