Meer Business met Linkedin Training

Optimaliseer je Linkedlinkedin klein profiel

Heb je een profiel maar haal je er niet het maximale uit? Blijft het bij het bekijken van profielen en linken met anderen? In deze LinkedIn training ervaar je hoe je een optimaal profiel inricht. Vergroot je zicht- en vindbaarheid online en maak de beste indruk.

Basis en Plus training

In het ‘Basis’ gedeelte van de LinkedIn training leer je je profiel te optimaliseren, een kwalitatief netwerk op te bouwen, en hoe je jezelf het beste kunt profileren.
In de opvolgende ‘Plus’ training gaan we een stapje verder, en leer je hoe je LinkedIn nóg beter persoonlijk en zakelijk inzet. Ervaar de waarde van aanbevelingen, deel passende content en creëer meer bereik. Verbeter je zichtbaarheid online en ontdek hoe je het beste in contact komt met je doelgroep in deze praktische training.


“Super praktische LinkedIn training met heel veel nuttige tips. Je kan direct aan de slag met de opgedane kennis”
– Remco Soeteman, Managing Director Easy Noise Control

Wat leer je bij de LinkedIn training?

BASIS TRAINING

Profiel optimaliseren
Kwalitatief netwerk opbouwen
Jezelf authentiek online profileren
SEO-proof profiel voor goede vindbaarheid
Sneller je doelstellingen bereiken

PLUS TRAINING

Waardevolle content delen
De geheimen van LinkedIn ontdekken
Slim zoeken voor contact met je doelgroep
Een LinkedIn strategie ontwikkelen
Leads genereren en nieuwe klanten

linkedin training
training rivercloud

Stel je LinkedIn profiel concreet, compleet en customer centric op. 

Offerte aanvragen

Wanneer?

De LinkedIn training is dagelijks mogelijk, overal in NL en gaat altijd door. De trainingsduur één dag. Voor het beste blijvende effect kan de training in 2 x halve dag (a 3 uur) worden gegeven. Desgewenst is ook de Basis of Plustraining ook los te boeken.

Voor wie?

De LinkedIn training is interessant voor iedereen met een profiel en daar meer rendement uit wil halen. Het accent ligt op de zakelijke kansen die LinkedIn biedt, zoals het werven van nieuwe klanten.

marjolein oosterom

“Persoonlijk, plezierig en praktisch”
– Marjolein Oosterom, eigenaar Inspringen

Datum, tijd en locatie

Incompany op de eigen locatie (zonder meerprijs) of op het kantoor van Rivercloud: Savannahweg 60, 3542 AW Utrecht. Gratis parkeren en goed bereikbaar met ov. Training zijn bij Rivercloud dagelijks mogelijk en gaan altijd door.

Investering?

Op basis van je wensen ontvang je snel een scherp voorstel. Informeer ons daarom over je wensen en gewenste periode en je ontvangt binnen 24 uur antwoord! Mail naar: info@rivercloud.nl. Of bel met tel. 030-80 80 454 en vraag naar Victor Huiting.

Voorbereiding

Neem je laptop (en oplader) mee. Je kunt de handige tips dan direct in de praktijk brengen. Een tablet is minder geschikt.

”Linkedin is niet langer een online cv. Het is je digitale reputatie”

Trainer

victor huitingDe trainer is Victor Huiting, oprichter en eigenaar van Rivercloud. Victor heeft 15 jaar saleservaring en hij wordt ingezet voor het blijvend vergroten van de commerciële vaardigheden zodat de klant nog beter geholpen wordt. Klanten waarderen zijn praktische en persoonlijke aanpak in heldere taal.

Inbegrepen bij deze LinkedIn training is:

  • Onbeperkt koffie, thee en lekkere sapjes
  • Praktische trainingsdocumenatie
  • Certificaat
  • 6 Maanden kosteloos support per tel. & e-mail (fair use)
  • Af en toe praktische tips in je mailbox
  • Bonus: geheime tip voor meer functionaliteit

Laat jezelf zien met een tiptop LinkedIn profiel en straal expertise uit. Trek meer klanten aan! Neem contact op voor de mogelijkheden.

Neem contact op