Meer business met LinkedIn

LinkedIn training: vergroot je zichtbaarheid en trek meer klanten aan

Haal jij wel het maximale uit je LinkedIn? Wil je een groter en relevanter netwerk? Meer klantafspraken? In deze LinkedIn-training leer je welke concrete stappen jij kan zetten, zodat je wordt gezien als de expert en meer klanten gaat aantrekken. Ontdek de waarde van de juiste strategie en een optimaal profiel. Vergroot je zichtbaarheid, word beter gevonden en kom in contact met je klant.

Update 16 maart vanwege Corona-virus:

LinkedIn trainingen vinden voorlopig op afstand plaats met een video livestream. Optioneel kan dit worden opgenomen en (gratis) met je gedeeld. Je hoeft hiervoor geen software te installeren of een account aan te maken. Zo kan kan je toch de training ‘bijwonen’ én ervaren hoe je LinkedIn slimmer inzet voor je zichtbaarheid en meer klanten aantrekt.

Meer business met LinkedIn

Verbeter je online zichtbaarheid en ontdek hoe je het beste in contact komt met je doelgroep. Na het eerste dagdeel van deze training is je LinkedIn-profiel optimaal, kun je een kwalitatief netwerk opbouwen en jezelf het beste profileren. Bij het tweede deel weet je hoe je LinkedIn nóg beter persoonlijk en zakelijk inzet. Je leert alle ins en outs over passende content dat zorgt voor bereik en interactie. En niet te missen inzichten over de Social Selling Index (‘SSI’), hoe je slim zoekt, de kenmerken van LinkedIn Premium én tips voor slimme tools die je veel tijd besparen.

Victor HuitingLaat de beste versie van jezelf zien. Kom in gesprek met beslissers uit je doelgroep en groei in klanten.

Offerte aanvragen


“Superpraktische LinkedIn-training met heel veel nuttige tips. Je kan direct aan de slag met de opgedane kennis”
– Remco Soeteman, Managing Director Easy Noise Control

“Bij Kubus Cooperatie is voor onze boekhouders Victor van Rivercloud een toptrainer gebleken. Victor beheerst alle aspecten van LinkedIn en waar hij op zijn manier mee speelt. Voor incompany LinkedIn trainingen kan ik hem van harte aanraden.
– Wim van de Ven, bestuursvoorzitter Kubus Cooperatie

Wat leer je bij Meer Business met LinkedIn?

Profiel optimaliseren
Kwalitatief netwerk opbouwen
Jezelf authentiek en zichtbaar profileren
Je vindbaarheid vergroten in LinkedIn én Google
Sneller je doelstellingen bereiken

Relevante content delen & interactie creeren
De geheimen van LinkedIn ontdekken
Slim zoeken voor contact met je doelgroep
Een LinkedIn strategie ontwikkelen
Leadgeneratie en nieuwe klanten werven

”LinkedIn is niet langer een online cv. Het is je digitale reputatie”

Victor HuitingVergroot je zichtbaarheid en word beter gevonden. Laat de beste versie van jezelf zien en bouw aan relaties voor meer groei. Benieuwd hoe LinkedIn slim voor jou kan werken? Plan direct een telefonisch groeigesprek.

Plan een telefonisch groeigesprek
LinkedIn cursus
LinkedIn workshop

Trainingsduur

De training duurt één dag. Voor het beste, blijvende effect kun je de training in 2 halve dagen volgen. Gewoon bij jou op kantoor, wel zo makkelijk.

Waarom een training bij Rivercloud?

Training kan elke dag plaatsvinden en gaat altijd door
Kleine groepen (max. 10 pers.), veel individuele aandacht
Gemiddelde klantbeoordeling: 9.1
Incompanytraining zonder toeslag

Uniek: onbeperkt support
Inclusief praktische trainingsdocumentatie en certificaat
Cursus is mogelijk in Nederlands en Engels
Persoonlijk, praktisch en plezierig!

Voor wie

Voor jou als ondernemer, marketeer of sales professional, als je meer rendement uit je LinkedIn-profiel wilt halen. En als je vaker om de tafel wilt met beslissers uit je doelgroep. De nadruk ligt op de zakelijke kansen die LinkedIn je biedt, zoals optimale profilering en het werven van nieuwe klanten.

Investering

Het tarief voor de trainingsdag is v.a. 1850 euro ex btw.
In combinatie met de training LinkedIn Bedrijfspagina (halve dag) en/of de training Sales Navigator (hele dag) kan een speciaal tarief worden afgesproken. Neem contact op voor de mogelijkheden en vraag naar Victor Huiting, LinkedIn trainer en eigenaar van Rivercloud. Je kan hem bereiken op 030-80 80 454, bel/app naar 06-16 26 43 49 of mail victor@rivercloud.nl.

Trainer

victor huitingVictor Huiting helpt ambitieuze ondernemers en sales professionals aan betere online zichtbaarheid en het aantrekken van via LinkedIn. Victor is de eigenaar van Rivercloud en actief op LinkedIn sinds 2007. Inmiddels heeft hij honderden mensen getraind en geadviseerd dit platform effectief in te zetten. Als LinkedIn-expert kent hij de kracht van dit mooie social medium. Leadgeneratie met LinkedIn kun je ook slim uitbesteden aan Rivercloud. Zodat je meer tijd hebt voor klantgesprekken. En kunt doen waar jij goed in bent.

Offerte aanvraag LinkedIn training


Aanhef* De heerMevrouw

(* = verplicht veld)

Lees in ons privacybeleid hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.
Bij verzending van dit formulier gaat men akkoord met de algemene voorwaarden