Meer business met LinkedIn Sales Navigator

Meer leads en klanten met de training Sales Navigator

Wil je slim targetten op je doelgroep? En je salespijplijn continu blijven vullen? Sales Navigator is de meest effectieve tool voor b2b-salesprofessionals. Het biedt relevante, up-to-date inzichten en stelt je in staat om met interessante prospects in contact te komen en optimaal aan relaties te bouwen. In de training Sales Navigator leer je hoe deze slimme sales tool optimaal voor je werkt. Genereer topleads voor meer sales en groei.

Training Sales Navigator: Basis en Plus

BASIS: in dit deel van de training leer je wat Sales Navigator is, wat je er precies mee kan en hoe je het efficiënt inricht.

PLUS: in dit deel van de training gaan we Sales Navigator praktisch inzetten voor het beste resultaat. Je leert hoe je slim zoekt met focus op beslissers uit je doelgroep en hoe je met ze in contact komt. En we gaan met strategieën aan de slag die bewezen werken voor meer leads en business.

sales navigator training

“Veel bruikbare tips hoe je leads genereert met LinkedIn. Heel praktisch voor een ondernemer” – Brigit Brinkman, teamtrainer de DNKRS

“Klanten zijn onmisbaar voor je bedrijf. Victor helpt je aan (meer) klanten. Het klinkt simpel, maar dat is het niet. Meer klanten ‘binnenhalen’ vraagt namelijk om een voortdurende up-to-date kennis over o.a. acquisitie en LinkedIn. En die kennis bezit hij in overvloed. Middels coaching en training draagt Victor zijn kennis heel graag aan jou over. En dat op een hele fijne en respectvolle manier. Je voelt je welkom bij hem en Victor is altijd oprecht geïnteresseerd in je business en jou als persoon. Jouw doel bereiken is zijn doel.” – Carin van Wijgerden, copywriter

Dit leer je bij Meer Business met LinkedIn Sales Navigator:

Basis-training

Social selling binnen het sales proces
Salesvoorkeuren instellen
Versies; verschillen in functionaliteit
Gericht prospects vinden met Lead Builder
Learning Center, InMail en PointDrive

Plus-training

Warme introducties bij prospects
Lead en account recommendations
Realtime updates en best practices
Een effectieve strategie
Leadgeneratie en meer business

Wil jij meer leads in minder tijd met Sales Navigator?

Offerte aanvragen

Duur van de training

De trainingsduur is één dag. Voor het beste, blijvende effect kun je de training in 2 halve dagen (à 3 uur) doen.

Waarom een training bij Rivercloud?

Training kan elke dag plaatsvinden
Kleine groepen (max. 10 pers.), veel individuele aandacht
Cursus gaat altijd door
Kantoor Rivercloud te Utrecht of -zonder toeslag- incompany

6 Maanden onbeperkt support
Inclusief praktische trainingsdocumentatie
Cursus is mogelijk in Nederlands en Engels
In aanpak persoonlijk, praktisch en plezierig!

Voor wie?

Voor jou, als jij eenvoudig en effectief aan waardevolle relaties met beslissers wilt bouwen voor meer leads en (nieuwe) klanten. Sales Navigator blijkt met name interessant voor sales professionals en ondernemers die LinkedIn slim willen inzetten voor meer sales en groei. Wil je eerst een heldere strategie en klantgericht LinkedIn-profiel? Dan is de LinkedIn-training interessant.

Klantervaring Vincent van Doorn, 30 Knots

Investering?

Laat ons weten wat je wensen zijn. Dan ontvang je binnen 24 uur een scherp voorstel! Mail of bel naar: info@rivercloud.nl | tel. 030-80 80 454 en vraag naar Victor Huiting.

Meer contact met je doelgroep, en meer verkoopkansen creëren? Sales Navigator is de beste tool voor sales professionals.

contact

”Kansen ontstaan niet, je creëert ze.”

Trainer

victor huitingVictor Huiting helpt ambitieuze ondernemers en sales professionals. Hij laat je zien hoe je online meer zichtbaar kunt zijn. En hoe je meer klanten aantrekt met LinkedIn.
Victor is de eigenaar van Rivercloud en actief op LinkedIn sinds 2007. Inmiddels heeft hij honderden mensen getraind en geadviseerd. Hij is LinkedIn-expert en kent de kracht van dit mooie social medium. Leadgeneratie met LinkedIn kun je ook slim uitbesteden aan Rivercloud. Dat bespaart je tijd, die je kunt gebruiken om klantgesprekken te voeren. En te doen waar jij goed in bent.