Meer business met LinkedIn Sales Navigator

Training Sales Navigator: zo krijg je meer leads en klanten

Wil je slim targetten op je doelgroep? En je sales pijplijn continu blijven vullen? Sales Navigator is de meest effectieve tool voor b2b-salesprofessionals en commerciële ondernemers. Het biedt relevante, up-to-date inzichten en helpt je om met de juiste prospects in contact te komen zodat je optimaal aan relaties bouwt. Koude acquisitie wordt steeds lastiger, Sales Navigator brengt jou echt in contact met je ideale klant. In de training Sales Navigator leer je hoe deze slimme sales tool optimaal voor je werkt. Genereer topleads voor meer sales en groei.

Update 16 maart vanwege Corona-virus:

LinkedIn trainingen vinden voorlopig op afstand plaats met een video livestream. Optioneel kan dit worden opgenomen en (gratis) met je gedeeld. Je hoeft hiervoor geen software te installeren of een account aan te maken. Zo kan kan je toch de training ‘bijwonen’ én ervaren hoe je LinkedIn slimmer inzet voor je zichtbaarheid en meer klanten aantrekt.

Training Sales Navigator

In het eerste deel van de training ervaar je wat Sales Navigator is, wat je er precies mee kan en hoe je het efficiënt inricht. Je ontdekt hoe je slim en verfijnd kan zoeken, en deze mensen vervolgens handig als lead op te slaan. Je leert leadlijsten samen te stellen en gericht contact te leggen op een persoonlijke, professionele manier door echt aan relaties te bouwen.
Tijdens het vervolg gaan we Sales Navigator praktisch en strategisch inzetten voor het beste resultaat. Best practices worden met je gedeeld en je doet inzichten op hoe je ‘warm’ geintroduceerd kan worden bij je prospect. Met het Sales Navigator stappenplan en klantgerichte teksttemplates ga je zelf aan het werk, acties die bewezen werken voor meer leads en business.

Victor HuitingWil je vaker contact met je doelgroep en meer verkoopkansen creëren? Sales Navigator is de beste tool voor commerciële ondernemers en sales professionals. Boek direct een gratis groeigesprek en ontdek hoe dit voor jou eruitziet.

☎ Boek een telefonisch groeigesprek

sales navigator training

“Veel bruikbare tips hoe je leads genereert met LinkedIn. Heel praktisch voor een ondernemer” – Brigit Brinkman, teamtrainer de DNKRS

“Klanten zijn onmisbaar voor je bedrijf. Victor helpt je aan (meer) klanten. Het klinkt simpel, maar dat is het niet. Meer klanten ‘binnenhalen’ vraagt namelijk om een voortdurende up-to-date kennis over o.a. acquisitie en LinkedIn. En die kennis bezit hij in overvloed. Middels coaching en training draagt Victor zijn kennis heel graag aan jou over. En dat op een hele fijne en respectvolle manier. Je voelt je welkom bij hem en Victor is altijd oprecht geïnteresseerd in je business en jou als persoon. Jouw doel bereiken is zijn doel.” – Carin van Wijgerden, copywriter

Dit leer je bij Meer Business met LinkedIn Sales Navigator:

Social selling binnen het sales proces anno nu
Salesvoorkeuren instellen
Slim zoeken én vinden van beslissende prospects en bedrijven
Leadlijsten samenstellen
Doelgericht contact leggen en goed opvolgen

Een effectieve strategie
Lead en account recommendations
Best practices en warme introducties
Helder stappenplan voor een dagelijkse routine
Leadgeneratie en meer business

linkedin training
linkedin training utrecht

”57% van de klantreis is voorbij vóór het eerste sales contact en 75% van de b2b-klanten zet social media in tijdens inkoop”

Wil jij meer leads in minder tijd met Sales Navigator?

Offerte aanvragen

Duur van de training

De trainingsduur is één dag. Voor het beste, blijvende effect kun je de training in 2 halve dagen volgen. Gewoon bij jou op kantoor, wel zo makkelijk.

Waarom een training bij Rivercloud?

Training kan elke dag plaatsvinden en gaat altijd door
Kleine groepen (max. 10 pers.), veel individuele aandacht
Gemiddelde klantbeoordeling 9.1
Incompanytraining zonder toeslag

Uniek: onbeperkt support
Inclusief praktische trainingsdocumentatie & certificaat
Cursus is mogelijk in Nederlands en Engels
Persoonlijk, praktisch en plezierig!

Voor wie

Voor jou als ondernemer, marketeer of sales professional als je meer rendement uit LinkedIn wilt halen. Sales Navigator is vooral relevant als je wilt bouwen aan waardevolle relaties en meer gekwalificeerde klantafspraken wilt zodat je groeit in klanten en omzet.
Wil je eerst een heldere strategie en een compleet en klantgericht LinkedIn-profiel? Dan is de LinkedIn-training interessant.

Klantervaringen: Vincent van Doorn, 30 Knots en Bart Huisinga, Bartmanzboot

Investering

Het tarief voor de training is v.a. 1850 euro ex btw.
In combinatie met de LinkedIn training (hele dag) en/of de training LinkedIn Bedrijfspagina (halve dag) kan een speciaal tarief worden afgesproken. Neem contact op voor de mogelijkheden en vraag naar Victor Huiting, LinkedIn trainer en eigenaar van Rivercloud. Je kan hem bereiken op 030-80 80 454, bel/app naar 06-16 26 43 49 of mail victor@rivercloud.nl.

Trainer

victor huitingVictor Huiting helpt ambitieuze ondernemers en sales professionals aan betere online zichtbaarheid en het aantrekken van via LinkedIn. Victor is de eigenaar van Rivercloud en actief op LinkedIn sinds 2007. Inmiddels heeft hij honderden mensen getraind en geadviseerd dit platform effectief in te zetten. Als LinkedIn-expert kent hij de kracht van dit mooie social medium. Leadgeneratie met LinkedIn kun je ook slim uitbesteden aan Rivercloud. Zodat je meer tijd hebt voor klantgesprekken. En kunt doen waar jij goed in bent.

Offerte aanvraag LinkedIn Sales Navigator training


Aanhef* De heerMevrouw

(* = verplicht veld)

Lees in ons privacybeleid hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.
Bij verzending van dit formulier gaat men akkoord met de algemene voorwaarden