Meer Business met LinkedIn Sales Navigator

Meer leads met de Sales Navigator training

Wil je slim targetten op je doelgroep? En je salespijplijn continu blijven vullen? Sales Navigator is de meest effectieve tool voor b2b sales professionals. Het biedt relevante, up-to-date inzichten en stelt je in staat om met interessante prospects in contact te komen en optimaal aan relaties te bouwen. Je leert in de Sales Navigator training hoe deze slimme sales tool optimaal voor je werkt. Genereer topleads voor meer sales en groei.

Basis en Plus Sales Navigator training

In het Basis-gedeelte van de training leer je wat Sales Navigator is, wat je er precies mee kan en hoe je het efficiënt inricht. In de opvolgende Plus training gaan we Sales Navigator praktisch inzetten voor het beste resultaat. Je leert hoe je slim zoekt met focus op beslissers uit je doelgroep en hoe je met ze in contact komt. En we gaan met strategiëen aan de slag die bewezen werken voor meer leads & business.

sales navigator training

“Veel bruikbare tips hoe je leads genereert met LinkedIn. Heel praktisch voor een ondernemer”
Brigit Brinkman, teamtrainer de DNKRS

“Klanten zijn onmisbaar voor je bedrijf. Victor helpt je aan (meer) klanten. Het klinkt simpel, maar dat is het niet. Meer klanten “binnenhalen” vraagt namelijk om een voortdurende up-to-date kennis over o.a. acquisitie en LinkedIn. En die kennis bezit hij in overvloed. Middels coaching en training draagt Victor zijn kennis heel graag aan jou over. En dat op een hele fijne en respectvolle manier. Je voelt je welkom bij hem en Victor is altijd oprecht geïnteresseerd in je business en jou als persoon. Jouw doel bereiken is zijn doel.”-Carin van Wijgerden, copywriter

Wat leer je bij de training Sales Navigator?

Basis training

Social selling binnen het sales process

Instellen van salesvoorkeuren

Versies; verschillen in functionaliteit

Lead Builder; gericht prospects vinden

Learning Center, InMail en PointDrive

Plus Training

Warme introducties bij prospects

Lead & account recommendations

Real time updates & best practices

Een effectieve strategie

Leadgeneratie en meer business

Wil jij meer leads in minder tijd met Sales Navigator?

Offerte aanvragen

Voor wie?

De Sales Navigator training is interessant voor iedereen die op een eenvoudige en effectieve manier aan waardevolle relaties wil bouwen met beslissers voor meer leads en (nieuwe) klanten. In de praktijk blijkt Sales Navigator met name interessant voor sales professionals en ondernemers die LinkedIn slim willen inzetten voor meer sales en groei. Wil je eerst een heldere strategie en klantgericht LinkedIn profiel? Dan is de LinkedIn training interessant.

Waar, wanneer en locatie

De training Sales Navigator is dagelijks mogelijk, overal in Nederland en gaat altijd door. De trainingsduur is totaal één dag (6 uur). De training wordt voor het beste effect in 2 dagdelen (a 3 uur) gegeven, met enkele weken ertussen.
Incompany op de eigen locatie (zonder meerprijs) of op het kantoor van Rivercloud: Savannahweg 60, 3542 AW Utrecht. Gratis parkeren en goed bereikbaar met ov.

Klantervaring Vincent van Doorn, 30 Knots

Investering?

Op basis van je wensen ontvang je snel een scherp voorstel. Informeer ons daarom over je wensen en gewenste periode en je ontvangt < 24 uur antwoord! Mail naar: info@rivercloud.nl. Of bel met tel. 030-80 80 454 en vraag naar Victor Huiting.

Wil jij realtime relevante updates over je doelgroep en hier slim op inspelen? Neem contact op voor de mogelijkheden.

 

contact

Voorbereiding

Neem je laptop (en oplader) mee. Je kunt de handige tips dan direct in de praktijk brengen. Een tablet is minder geschikt.

”Kansen ontstaan niet, je creëert ze”

Trainer

victor huitingVictor Huiting helpt ambitieuze ondernemers en sales professionals aan meer zichtbaarheid en laat je zien hoe je meer klanten aantrekt met LinkedIn. Victor is de eigenaar van Rivercloud en actief op LinkedIn sinds 2007. Inmiddels heeft hij honderden mensen getraind en geadviseerd over de kracht van dit mooie social medium. Leadgeneratie met LinkedIn kun je ook slim uitbesteden aan Rivercloud zodat je tijd bespaart en meer tijd hebt om klantgesprekken te voeren.

Inbegrepen bij de Sales Navigator training is:

    • Onbeperkt koffie, thee en lekkere sapjes
    • Praktische trainingsdocumentatie
    • Certificaat
    • 6 Maanden kosteloos support per tel. & e-mail (fair use)
    • Af en toe praktische salestips in je mailbox
    • Bonus: geheime tip voor meer functionaliteit