Meer Business met LinkedIn Sales Navigator

Meer leads met Sales Navigator

Wil je slim targetten op je doelgroep? En je salespijplijn continu blijven vullen? Je leert in de training Sales Navigator hoe deze slimme tool optimaal voor je werkt. Blijf real time op de hoogte van de activiteiten van je prospects en genereer topleads voor meer sales.

Basis en Plus training

In het ‘Basis’ gedeelte van de training leer je wat Sales Navigator is, wat je er precies mee kan en hoe je het slim inricht voor maximaal resultaat. In de opvolgende ‘Plus’ training gaan we Sales Navigator optimaliseren voor warme introducties bij je prospects en waardevolle real time updates. En we gaan met strategiëen aan de slag die bewezen werken voor meer leads & business in minder tijd.

“Veel bruikbare tips hoe je leads genereert met LinkedIn. Heel praktisch voor een ondernemer – Brigit Brinkman”

Wat leer je bij training Sales Navigator?

Basis trainingPlus Training
Social selling binnen het sales process
Instellen van salesvoorkeuren
Versies; verschillen in functionaliteit en tarief
Lead Builder; gericht prospects vinden
Learning Center, InMail, TeamLink en integratie CRM
Warme introducties
Lead & account recommendations
Real time updates
Strategiëen die werken
Leadgeneratie en meer business

Wil jij meer leads in minder tijd met Sales Navigator?

Contact

Voor wie?

De training Sales Navigator is interessant voor iedereen die meer leads in minder tijd willen. Vanuit de praktijk blijkt Sales Navigator met name interessant voor de veeleisende powerusers: marketing & sales professionals en ondernemers die LinkedIn nu echt effectief willen inzetten voor groei.
Wil je eerst een compleet en klantgericht LinkedIn profiel? Dan is de LinkedIn Basistraining interessant. Als je slim wilt zoeken en effect wilt met content de LinkedIn Plustraining.

Wanneer?

De training Sales Navigator is dagelijks mogelijk, overal in NL en gaat altijd door. De trainingsduur is totaal één dag (6 uur). De training kan ook in 2 x 3 uur worden gegeven. Desgewenst is de Basis- of Plustraining ook los te boeken.

Datum, tijd en locatie

Incompany op de eigen locatie (zonder meerprijs) of op het kantoor van Rivercloud: Savannahweg 60, 3542 AW Utrecht. Gratis parkeren en goed bereikbaar met ov.

Investering?

Op basis van je wensen ontvang je snel een scherp voorstel. Informeer ons daarom over je wensen en gewenste periode en je ontvangt binnen 24 uur antwoord! Mail naar: info@rivercloud.nl. Of bel met tel. 030-80 80 454 en vraag naar Victor Huiting.

Wil jij real time waardevolle updates over je doelgroep en er slim op inspelen?

 

contact

Voorbereiding

Neem je laptop (en oplader) mee. Je kunt de handige tips dan direct in de praktijk brengen. Een tablet is minder geschikt.

Trainer

victor huitingDe trainer is Victor Huiting, oprichter en eigenaar van Rivercloud. Victor heeft 15 jaar saleservaring en hij wordt ingezet voor het blijvend vergroten van de commerciële vaardigheden zodat de klant nog beter geholpen wordt. Klanten waarderen zijn praktische en persoonlijke aanpak in heldere taal.

Inbegrepen bij deze training Sales Navigator is:

  • Onbeperkt koffie, thee en lekkere sapjes
  • Praktische trainingsdocumentatie
  • Certificaat
  • 6 Maanden kosteloos support per tel. & e-mail (fair use)
  • Af en toe praktische salestips in je mailbox
  • Bonus: geheime tip voor meer functionaliteit

                                    ”Kansen ontstaan niet, je creëert ze”