Meer Business met LinkedIn Sales Navigator

Meer leads met Sales Navigator

Wil je slim targetten op je doelgroep? En je salespijplijn continu blijven vullen? Sales Navigator is de meest effectieve tool voor b2b sales professionals. Het biedt relevante, up-to-date inzichten en stelt je in staat om met interessante prospects in contact te komen en optimaal aan relaties te bouwen. Je leert in de Sales Navigator training hoe deze slimme sales tool optimaal voor je werkt. Genereer topleads voor meer sales en groei.

Basis en Plus training

In het Basis-gedeelte van de training leer je wat Sales Navigator is, wat je er precies mee kan en hoe je het efficiënt inricht. In de opvolgende Plus training gaan we Sales Navigator praktisch inzetten voor het beste resultaat. Je leert hoe je slim zoekt met focus op beslissers uit je doelgroep en hoe je met ze in contact komt. En we gaan met strategiëen aan de slag die bewezen werken voor meer leads & business.

“Veel bruikbare tips hoe je leads genereert met LinkedIn. Heel praktisch voor een ondernemer – Brigit Brinkman”

Wat leer je bij de training Sales Navigator?

Basis training

Social selling binnen het sales process
Instellen van salesvoorkeuren
Versies; verschillen in functionaliteit
Lead Builder; gericht prospects vinden
Learning Center, InMail en PointDrive

Plus Training

Warme introducties bij prospects
Lead & account recommendations
Real time updates
Best practices
Leadgeneratie en meer business

Wil jij meer leads in minder tijd met Sales Navigator?

Contact

Voor wie?

De training Sales Navigator is interessant voor iedereen die op een eenvoudige en waardevolle manier aan (nieuwe) relaties willen bouwen met beslissers uit de doelgroep voor meer leads  en klanten. In de praktijk blijkt Sales Navigator met name interessant voor marketing & sales professionals en ondernemers die LinkedIn nu echt effectief willen inzetten voor meer sales en groei. Wil je eerst een compleet en klantgericht LinkedIn profiel? Dan is de LinkedIn Basistraining interessant. Als je slim wilt zoeken en effect wilt met content, de LinkedIn Plustraining.

Waar, wanneer en locatie

De training Sales Navigator is dagelijks mogelijk, overal in NL en gaat altijd door. De trainingsduur is totaal één dag (6 uur). De training kan desgewenst ook in 2 x 3 uur worden gegeven, de Basis en Plus training zijn ook los boekbaar.
Incompany op de eigen locatie (zonder meerprijs) of op het kantoor van Rivercloud: Savannahweg 60, 3542 AW Utrecht. Gratis parkeren en goed bereikbaar met ov.

Klantervaring Vincent van Doorn, 30 Knots

Investering?

Op basis van je wensen ontvang je snel een scherp voorstel. Informeer ons daarom over je wensen en gewenste periode en je ontvangt binnen 24 uur antwoord! Mail naar: info@rivercloud.nl. Of bel met tel. 030-80 80 454 en vraag naar Victor Huiting.

Wil jij relevante updates over je doelgroep en hier slim op inspelen?

 

contact

Voorbereiding

Neem je laptop (en oplader) mee. Je kunt de handige tips dan direct in de praktijk brengen. Een tablet is minder geschikt.

Trainer

victor huitingDe trainer is Victor Huiting, oprichter en eigenaar van Rivercloud. Victor heeft 15 jaar saleservaring en hij wordt ingezet voor het blijvend vergroten van de commerciële vaardigheden zodat de klant nog beter geholpen wordt. Klanten waarderen zijn praktische en persoonlijke aanpak in heldere taal.

Inbegrepen bij deze training Sales Navigator is:

  • Onbeperkt koffie, thee en lekkere sapjes
  • Praktische trainingsdocumentatie
  • Certificaat
  • 6 Maanden kosteloos support per tel. & e-mail (fair use)
  • Af en toe praktische salestips in je mailbox
  • Bonus: geheime tip voor meer functionaliteit

                                    ”Kansen ontstaan niet, je creëert ze”