Meer business met LinkedIn-bedrijfspagina

Haal alles uit je LinkedIn-bedrijfspagina

Hoe krijg je meer volgers en bereik? En hoe maak je relevante content voor de juiste interactie? In de training Linkedin Bedrijfspagina krijg je hier zeker antwoord op. Profileer je organisatie, verbind met de juiste mensen, deel inzichten en bouw aan duurzame relaties voor meer leads en klanten. LinkedIn is dé manier om in contact te blijven met je zakelijke netwerk. Wereldwijd hebben 645 miljoen mensen een LinkedIn account, waarvan maar liefst 7,5 miljoen in Nederland.

“Creëer interactie en krijg meer volgers voor een grotere impact”

Dit leer je bij Meer Business met LinkedIn-bedrijfspagina:

Een LinkedIn-bedrijfspagina optimaliseren en slim beheren
Interactie creëren met passende content
Meer followers krijgen voor meer zichtbaarheid en bereik
Do’s-en-dont’s vanuit de praktijk
Je organisatie echt als expert neerzetten in je markt
De mogelijkheden verkennen van LinkedIn Advertising
Meer geschikt personeel en klanten aantrekken

Wil je je als organisatie beter profileren en verbinden met de juiste mensen? Neem contact op en verken je mogelijkheden.

Boek belafspraak


“Zeer praktisch, nuttig en direct toepasbaar. In een ontspannen sfeer werden wij met het team in heldere taal wegwijs gemaakt over hoe je LinkedIn slim inzet.” – Rimke Lammerink, Leids Universitair Medisch Centrum

Victor heeft mij geholpen met het verder verbeteren van mijn persoonlijke profielpagina en de LinkedIn bedrijfspagina. Hij heeft mij goede tips en trucs gegeven én de puntjes op de ´i´ gezet. Wat ik zeer prettig vond was het 1-op-1 gesprek waar we tekstsuggesties en voorstellen uitwisselden. Victor, superbedankt!” Stefan Staal, eigenaar Lasat Requirements 


“De LinkedIn-training was goed opgezet en had een duidelijke structuur. Voor iedereen was er veel persoonlijke aandacht en het was makkelijk om vragen te stellen en deze helder beantwoord te krijgen. Zo was de training veel waard en kon iedereen echt alles eruit halen. Nogmaals bedankt!” – Roline Wijs, projectmanager ZB Communicatie

Trainingsduur

De training duurt een halve dag.

Waarom een training bij Rivercloud?

Training kan elke dag plaatsvinden
Kleine groepen (max. 10 pers.), veel individuele aandacht
Training gaat altijd door
Kantoor Rivercloud in Utrecht of -zonder toeslag- incompany

6 maanden onbeperkt support
Inclusief praktische trainingsdocumentatie
Training is mogelijk in Nederlands en Engels
Persoonlijk, praktisch en plezierig!

“Stop met het verzamelen van connecties, start met het bouwen aan relaties”

Voor wie

Voor jou als ondernemer, marketeer of sales professional, als je meer rendement uit je LinkedIn-profiel wilt halen. Het accent ligt op de zakelijke kansen van LinkedIn, zoals optimale profilering en het werven van nieuwe klanten.
Wil je een perfect persoonlijk profiel? Of ben je nog aan het ontdekken hoe LinkedIn precies werkt? Volg dan eerst de eendaagse training Meer business met LinkedIn.

 

Investering

Informeer ons over je wensen en je ontvangt <24 uur een scherp voorstel. Mail of bel: info@rivercloud.nl 030-80 80 454.

Vergroot je zichtbaarderheid. Wordt beter gevonden. Vergroot je impact met meer relevante content en de juiste volgers. Trek meer geschikt personeel en klanten aan.

Offerte aanvragen

Trainer

Victor Huiting helpt ambitieuze ondernemers en sales professionals. Hij laat je zien hoe je online meer zichtbaar kunt zijn. En hoe je meer klanten aantrekt met LinkedIn. Victor is de eigenaar van Rivercloud en actief op LinkedIn sinds 2007. Inmiddels heeft hij honderden mensen getraind en geadviseerd. Hij is LinkedIn-expert en kent de kracht van dit mooie social medium. Leadgeneratie met LinkedIn kun je ook slim uitbesteden aan Rivercloud. Dat bespaart je tijd, die je kunt gebruiken om klantgesprekken te voeren. En te doen waar jij goed in bent.