Meer business met LinkedIn-bedrijfspagina

Training LinkedIn-bedrijfspagina: zo haal je er alles uit

  • Hoe krijg je meer volgers en bereik?
  • Hoe maak je relevante content voor de juiste interactie?
  • Benieuwd op welke manier je de juiste volgers krijgt?

LinkedIn is dé manier om in contact te blijven met je zakelijke netwerk. Wereldwijd hebben 690 miljoen mensen een LinkedIn account, waarvan 8 miljoen+ in Nederland. Dat is maar liefst 82% van de beroepsbevolking.

In de training Linkedin Bedrijfspagina ontdek hoe je jouw organisatie echt op de kaart zet. Ook leg je verbindingen met de juiste mensen. Dat zijn diegene die jij kunt inspireren met jouw verhaal. Met hen deel je inzichten en bouw je aan duurzame relaties. Resultaat is meer bereik, een sterker merk en meer volgers.

Victor HuitingLoop niet langer relevante profielbezoekers en klanten mis. Laat LinkedIn voor jou werken en blijf top of mind.

Offerte aanvragen

Resultaat van deze LinkedIn-bedrijfspagina training

Zichtbaarheid vergroten LinkedIn

  Vergroot je zichtbaarheid

Beter gevonden worden Linkedin

  Word beter gevonden, ook in Google

LinkedIn beste versie van jezelf

  Laat de beste versie van jezelf zien

Direct met klant in contact LinkedIn

  Kom direct in contact met de klant

“Creëer interactie en krijg meer volgers. Zo zet je de organisatie echt op de kaart.”

Linkedin bedrijfspagina training Victor

Dit leer je bij Meer Business met LinkedIn-bedrijfspagina:

Interactie creëren met passende content
Meer followers krijgen voor meer zichtbaarheid en bereik
De nieuwste LinkedIn trends en do’s-en-dont’s vanuit de praktijk
Je organisatie echt als zichtbare expert neerzetten in je markt
Meer geschikt personeel en/of klanten aantrekken

Victor HuitingVergroot je zichtbaarheid en vindbaarheid van jouw organisatie. Krijg meer volgers met meer relevante content. Zo trek je meer geschikt personeel en / of klanten aan. 

OFFERTE AANVRAGEN

LinkedIn bedrijfspagina Rimke Lammerink
“Zeer praktisch, nuttig en direct toepasbaar. In een ontspannen sfeer werden wij met het team in heldere taal wegwijs gemaakt over hoe je LinkedIn slim inzet.” – Rimke Lammerink, Leids Universitair Medisch Centrum

Linkedin bedrijfspagina Roline Wijs
“De LinkedIn Bedrijfspagina-training was goed opgezet en had een duidelijke structuur. Voor iedereen was er veel persoonlijke aandacht en het was makkelijk om vragen te stellen en deze helder beantwoord te krijgen. Zo was de training veel waard en kon iedereen echt alles eruit halen. Nogmaals bedankt!” – Roline Wijs, projectmanager ZB Communicatie

Waarom een training bij Rivercloud?

Kleine groepen (max. 10 pers.) voor maximale aandacht

Ook incompany, wel zo vertrouwd

Elke training is maatwerk

Honderden cursisten gingen je voor

 

Onbeperkt support

Mogelijk in het Nederlands en Engels

100% LinkedIn specialist sinds 2007

Persoonlijk, praktisch en plezierig

Gemiddelde klantbeoordeling: 9.1.

Victor Huiting

Benieuwd naar de kansen met LinkedIn? Ontdek hoe je jouw onderneming laat groeien door LinkedIn slim in te zetten. Boek direct jouw gratis groeigesprek.

BOEK EEN GRATIS GROEIGESPREK

“Stop met het verzamelen van connecties, start met het bouwen aan relaties”

Voor wie is deze LinkedIn Bedrijfspagina cursus

  • Wil je meer rendement uit je LinkedIn-bedrijfspagina wilt halen?
  • Ben je ondernemer, marketeer, communicatiemedewerker of sales professional?

Dan past deze LinkedIn cursus wellicht bij jou! In de cursus ligt het accent op de zakelijke kansen van LinkedIn. Die krijg je door je optimaal te profileren. Ook krijg je in deze LinkedIn Bedrijfspagina cursus inzicht in hoe je meer bezoekers naar je website haalt. Tot slot leer je nieuwe klanten en/of medewerkers te werven.

Ben je nog aan het ontdekken hoe LinkedIn precies werkt? Volg dan eerst de eendaagse training Meer business met LinkedIn.

Corona update

Op dit moment zijn er twee mogelijkheden. Je kunt kiezen voor een live/offline LinkedIn training of een online LinkedIn training met een video livestream. Je hoeft hiervoor geen software te installeren of account aan te maken. Zo kun je toch de training live bijwonen, waar en wanneer jij wilt.

Trainingsduur (in Coronatijd)

De training duurt totaal 3 uur, in Coronatijd uitgevoerd in 2 online livesessies a 1,5 uur. Als je het prettig vindt, kan ik het voor je opnemen en de opname direct met je delen.

Investering

Het tarief voor de training is 995 euro excl. btw.

In combinatie met de  LinkedIn training en/of de training Sales Navigator kunnen wij een speciaal tarief afspreken. Neem contact op voor de mogelijkheden en vraag naar Victor Huiting, LinkedIn trainer en eigenaar van Rivercloud. Je kan hem bereiken op: 030-80 80 454, bel/app naar 06-16 26 43 49 of mail victor@rivercloud.nl.

Vergroot je zichtbaarheid en vindbaarheid van je organisatie. Krijg meer volgers met meer relevante content. En trek meer geschikt personeel en / of klanten aan. 

OFFERTE AANVRAGEN

Trainer

Victor Huiting helpt ambitieuze ondernemers en sales professionals aan betere online zichtbaarheid. Zodat zij meer klanten aantrekken. Victor is de eigenaar van Rivercloud. Sinds 2007 is hij actief op dit platform en 100% LinkedIn specialist. Inmiddels heeft hij honderden mensen getraind en geadviseerd over LinkedIn. Als LinkedIn-expert kent hij de fijne kneepjes van dit mooie social medium. Hij deelt deze inzichten graag met jou, zodat je kunt doen waar jij goed in bent.