Meer Business met LinkedIn Bedrijfspagina

Haal alles uit je LinkedIn Bedrijfspagina

Hoe maak je een LinkedIn bedrijfspagina aan en hoe zet je deze optimaal in? Op welke slimme manier maak je passende content voor de juiste interactie? In de training Linkedin Bedrijfspagina krijg je hier zeker antwoord op. LinkedIn is dé manier op in contact te blijven met je zakelijke netwerk. Wereldwijd hebben 590 miljoen mensen een account, waarvan 7 miljoen+ in NL.  Profileer je organisatie, verbindt met de juiste mensen, deel inzichten en bouw aan duurzame relaties voor meer leads.

“Creëer interactie en krijg meer volgers voor een grotere impact”

Wat leer je bij Meer Business met LinkedIn Bedrijfspagina?

Bij deze training leer je:

 • hoe jij een LinkedIn Bedrijfspagina aanmaakt en beheert
 • interactie te creëren met passende content
 • de mogelijkheden te verkennen van Sponsored Updates
 • meer followers te krijgen voor meer zichtbaarheid
 • do’s en dont’s vanuit te praktijk
 • de organisatie echt als expert neer te zetten in je markt
 • meer leads te genereren en business te stimuleren


“Zeer praktisch, gelijk aan de slag”– Rimke Lammerink, Leids Universitair Medisch Centrum

Voor wie?

De LinkedIn training is interessant voor iedereen met (interesse in) een LinkedIn Bedrijfspagina en daar meer rendement uit wil halen. Het accent ligt op de marketing en sales kansen die LinkedIn biedt. Wil je je persoonlijke profiel optimaliseren of ben je nog aan het ontdekken hoe LinkedIn precies werkt? Volg dan eerst de Meer Business met LinkedIn training voor een optimaal LinkedIn profiel en heldere strategie.

Wil je het beste effect met je bedrijfspagina?

Offerte aanvragen

Wanneer?

De training is dagelijks mogelijk, overal in Nederland. De training duurt 3 uur en gaat altijd door.

Trainingslocatie

Incompany (zonder meerprijs) op de eigen locatie of op het kantoor van Rivercloud: Savannahweg 60, 3542 AW Utrecht. Gratis parkeren en goed bereikbaar met ov.


“De LinkedIn training was goed opgezet en had een duidelijke structuur. Tevens was er voor iedereen veel persoonlijke aandacht en was het makkelijk om vragen te stellen en deze helder beantwoord te krijgen. Zo was de training veel waard en kon iedereen echt alles eruit halen. Nogmaals bedankt!”– Roline Wijs, projectmanager ZB Communicatie

Investering?

Op basis van je wensen en behoefte ontvang je vlot een scherp voorstel. Mail je wensen en gegevens naar info@rivercloud.nl of bel direct 030-80 80 454 en vraag naar Victor Huiting.

Wil je als organisatie zichtbaarder zijn voor je doelgroep en ze meer aan je binden? Neem contact op voor meer info.

Contact

Voorbereiding & meenemen

Neem je laptop (en oplader) mee. Je kunt de praktische tips dan direct in de praktijk brengen. Een tablet is minder geschikt. Geen voorbereiding vereist.

“LinkedIn is hét social medium voor Business 2 Business.”

Trainer

Victor Huiting helpt ambitieuze ondernemers en sales professionals aan meer zichtbaarheid en laat je zien hoe je meer klanten aantrekt met LinkedIn. Victor is de eigenaar van Rivercloud en actief op LinkedIn sinds 2007. Inmiddels heeft hij honderden mensen getraind en geadviseerd over de kracht van dit mooie social medium. Leadgeneratie met LinkedIn kun je ook slim uitbesteden aan Rivercloud zodat je tijd bespaart en meer tijd hebt om klantgesprekken te voeren.

Inbegrepen bij deze training is:

 • Onbeperkt koffie, thee en lekkere sapjes
 • Certificaat
 • Praktische trainingsdocumentatie
 • 6 maanden kosteloos support per tel. & mail (fair use)
 • Extra: telefonische sessie voor al je vragen