Doelgerichte training van een LinkedIn specialist met 10+ jaar ervaring waardoor jij meer leads binnenhaalt via LinkedIn.

LinkedIn hoeft niet moeilijk te zijn. Wanneer jij weet waar je op moet letten en hoe je content maakt die aanzet tot actie, is het peanuts. Een volle agenda is na deze training geen excuus meer.

Speciaal voor ondernemers en sales professionals

De auto in, afspraak na afspraak en je blijft maar vertrouwen op de mond-tot-mondreclame. Je hebt het voor je gevoel te druk voor LinkedIn. Soms probeer je het, dan deel je een paar weken content, krijg je wat reacties en daarna verwatert je goede voornemen weer.

In het bedrijfsleven hebben veel ondernemers en sales professionals hier last van. Zelf was ik ook zo. Vertrouwen op je fysieke netwerk en word of mouth is gokken. Dat wil je niet. Deze teamtraining heb ik speciaal voor jou opgezet, omdat ik weet wat LinkedIn in de praktijk kan betekenen. Meer leads, meer rust in je hoofd en minder afhankelijk zijn van mensen die je het gunnen.

Je bent voor je gevoel te druk

Er zijn 101 dingen waar jij je dagelijks mee bezighoudt. Klanten bellen je in de auto, je collega’s komen met vragen en eenmaal op kantoor heb je daar ook nog leiding te geven. Je bent te druk om consistent content te produceren waarmee je publiek op LinkedIn kunt trekken.

Dat levert twee problemen op: aan de ene kant blijf je rondrennen op zoek naar leads en voor je gevoel altijd druk. Aan de andere kant voel je dat je niets uit LinkedIn haalt. Terwijl er kansen genoeg liggen. Ook daar ben je jezelf van bewust.

Wat als de markt eens minder goed draait en vaste klanten zich terugtrekken? Op wie doe je dan een beroep? Niet op je LinkedIn netwerk, die heb je namelijk onvoldoende opgebouwd. Tijd voor verandering!

Zichtbaarheid vergroten LinkedIn

Vergroot direct jouw zichtbaarheid

Beter gevonden worden Linkedin

Word beter gevonden, ook in Google

LinkedIn beste versie van jezelf

Laat de beste versie van jezelf zien

Direct met klant in contact LinkedIn

Kom direct in contact met je klant

Emma Penn - de Kleer, Sweco

“Victor heeft voor onze teammanagers bij Sweco een 2 daagse LinkedIn training verzorgd. Hij doet dat heel pragmatisch en leuk! Hij is echt een expert en heel kundig, maar is niet de hele tijd aan het ‘zenden’. Er is vooral veel tijd geweest om zelf aan de slag te gaan met onze ‘SSI score’, profielen en posts. Zeker een aanrader!” Emma Penn – De Kleer, teamleider Sweco

Bart Huisinga

“Victor is behalve een sympathiek en geïnteresseerd mens, een uitstekende trainer die je snel alle ins en outs van Linkedin bijbrengt. Met passie en een heldere uitleg. Wil je dus (zakelijk) meer halen uit Linkedin, dan ben je bij Victor absoluut aan het goede adres.” Bart Huisinga, eigenaar Bartmanzboot

Ik heb jarenlang in hetzelfde schuitje gezeten als jij

Jarenlang ben ik werkzaam geweest in de sales als (key) accountmanager. Het ene na het andere klantbezoek, reizen voor mijn werk en altijd bezig met het verstevigen van klantrelaties. Maar ook altijd druk en onderweg. En gericht op persoonlijke relaties met klanten. Die zijn waardevol, maar ook tijdrovend. Was ik met klant 1 in gesprek, kon ik klant 2, 3, 4 en 5 niet voorzien van waardevolle informatie.

En hadden we wat nieuws? Dan moest ik klanten waarvan ik dacht dat ze interesse hadden persoonlijk bellen. Na een tijdje besefte ik me dat dit anders moest kunnen. Social media was in opkomst en ik probeerde het een en ander met LinkedIn uit.

Dat was leuk, de eerste resultaten waren veelbelovend. Maar ook ik verzaakte. Ik liet het verslonzen en richtte mezelf weer op persoonlijk contact. Tot ik in 2014  mijn focus verlegde en mij besloot te richten op LinkedIn en social selling.

Door die combinatie is mijn carrière x10 gegaan. Binnen de kortste keren kon ik, door de vele aanvragen die binnenstroomden, voor mezelf beginnen. Nu zeg ik niet dat dat jouw doel moet zijn, maar je ziet wel in wat een consistente en duidelijke LinkedIn strategie kan betekenen.

Haal de beste resultaten van je team door mijn LinkedIn training

In de sales of als ondernemer wil je winnen. Jaar na jaar betere resultaten overleggen. En in het geval van de sales professional: de beste resultaten van je team behalen. Mijn LinkedIn training is de oplossing en dé manier om eind dit jaar de champagnefles te poppen.🍾

Dit heb je eraan:

 • Je profiel is na mijn training compleet en klantgericht opgesteld. Klaar voor een constante stroom aan leads.
 • Je leert een relevant netwerk opbouwen en te onderhouden
 • Je zet LinkedIn optimaal en consistent in.  Je haalt meer omzet uit LinkedIn en combineert dit met real life verkopen of aanvragen
 • Je weet alles van de Social Selling Index (SSI) waardoor je nóg beter verkoopt
 • Je kent alle ins en outs van converterende content
LinkedIn training

En als je niets doet?

Dan verandert er niets in je carrière. Dan blijf je even ‘druk’, afhankelijk van mond-tot-mondreclame en blijf je aan het gokken. Als de resultaten tegenvallen heb je niets om op terug te vallen. Echte connecties kunnen je plotseling inwisselen voor een andere leverancier, ik heb het zelf meegemaakt. Met een relevant, waardevol netwerk op LinkedIn doen zich kansen voor die zich nu niet voordoen. Als je nu niets doet, blijft je carrière in de sales of bedrijf stilstaan.

De afgelopen jaren heb ik een flink aantal klanten mogen helpen met mijn LinkedIn trainingen. St. Antonius Ziekenhuis, Sweco, ANWB, Kiwa, Makro en Hogeschool Roterdam & Utrecht gingen je voor. Meer dan de helft daarvan zag zijn of haar verkopen of leads verdubbelen binnen 3 maanden. Stel jezelf eens voor hoe jouw leven eruitziet over 3 maanden met zulke resultaten. Ontdek jouw kansen tijdens een persoonlijk videogesprek.

Voor jou: LinkedIn Groeigesprek

Benieuwd naar jouw kansen met LinkedIn?

Ontdek hoe je groeit als ondernemer of sales professional door LinkedIn slim in te zetten.
Boek direct een LinkedIn Groeigesprek (videocall van 20-30 min, max. 2 per maand beschikbaar, tijdelijk kosteloos)

Voor jou: LinkedIn Groeigesprek

Waarom een LinkedIn training bij Rivercloud?

 • Compacte groep (max. 10), voor maximale aandacht

 • 100% op maat

 • Honderden cursisten gingen je voor

 • Als een van de eerste in NL officieel LinkedIn Certified

 • Incompany only, wel zo gemakkelijk en vertrouwd 

 • Premium Support: onbeperkt vragen stellen 

 • Dagelijks mogelijk, zowel in Nederlands als Engels

 • 100% LinkedIn specialist, sinds 2007 actief

 • Gemiddelde klantreview: 9.1 ⭐⭐⭐⭐⭐

 • Praktisch, persoonlijk en plezierig

Over Rivercloud: 100% LinkedIn specialist

Victor Huiting, 100% LinkedIn specialist

Victor Huiting helpt ambitieuze ondernemers en sales professionals aan betere online zichtbaarheid. Zo trek je meer klanten aan. Victor is de eigenaar van Rivercloud, Sinds 2007 is hij actief op dit platform en 100% LinkedIn specialist. Inmiddels heeft hij honderden mensen getraind en geadviseerd over LinkedIn. Als LinkedIn-expert kent hij de fijne kneepjes van dit mooie social medium. Hij deelt deze inzichten graag met jou, zodat je kunt doen waar jij goed in bent.