LinkedIn training

Waarom een training bij Rivercloud?

Training kan elke dag plaatsvinden en gaat altijd door
Kleine groepen, veel individuele aandacht
Gemiddelde beoordeling 9.1
Incompanytraining zonder toeslag

Onbeperkt support
Inclusief praktische trainingsdocumentatie en certificaat
Cursus kan zowel in het Nederlands als Engels worden gegeven
In aanpak persoonlijk, praktisch en plezierig!

linkedin

Meer Business met LinkedIn Training

Heb je een LinkedIn profiel maar haal je er niet het maximale uit? Blijft het bij het bekijken van profielen en connecten? Ervaar hoe je een optimaal profiel inricht en maak de beste indruk. Vergroot je online zicht- en vindbaarheid en bouw aan relaties. Leer hoe je LinkedIn nóg beter persoonlijk en zakelijk inzet. Ontdek hoe je het beste in contact komt met je doelgroep in deze praktijktraining.

 

Meer over deze training

bedrijfspagina

Meer Business met LinkedIn Bedrijfspagina

Hoe maak je een LinkedIn Bedrijfspagina aan en hoe zet je deze optimaal in? Hoe maak je passende content voor de juiste interactie en meer volgers? In deze training krijg je hier zeker antwoord op. LinkedIn is dé plek om in contact te blijven met je zakelijke netwerk. Blijf top of mind voor een sterker merk en meer leads.

 

Meer over deze training

sales navigator linkedin

Meer Business met LinkedIn Sales Navigator

Wil je slim targetten op je doelgroep? En je salespijplijn continu blijven vullen? Sales Navigator is de meest effectieve tool voor B2B sales. Het biedt relevante, up-to-date inzichten en stelt je in staat op het juiste moment in contact te komen met interessante potentiële leads. Je leert in de Sales Navigator training hoe deze slimme tool optimaal voor je werkt. Blijf real time op de hoogte van de activiteiten van je prospects en genereer topleads voor meer sales.

 

Meer over deze training

-DOELGROEP BETER BEREIKEN-

Michel Koster

“Victor heeft mij veel goede tips gegeven om mijn LinkedIn profiel te optimaliseren. Dit helpt niet alleen met de zichtbaarheid van je profiel maar ook wat je toegevoegde waarde richting je klant is en waarom deze voor jou zou moeten kiezen. Door wat kleine aanpassingen heb ik mijn doelgroep beter weten te bereiken, en kwam beter in contact met de juiste DMU’s. Voor mij een aanrader om bij Victor de training te volgen. Zoals al eerder genoemd ” Small change, big impact”
Michel Koster, Managing Director MobiMax

-COMMUNICEERT SNEL EN DUIDELIJK-

“Victor heeft mij goed geholpen met het verbeteren van mijn LinkedIn-profiel. Dankzij nuttige en heldere tips van Victor kon ik hier direct mee aan de slag. Communiceert snel en duidelijk. Veel verstand van new business en LinkedIn. Aanrader!.”
Stefan van den Bosch, filmprogrammeur & projectmanager