Optimaliseer jouw LinkedIn strategie

Zijn er binnen de organisatie al diverse ideeën voor een LinkedIn strategie? Of wil je graag even sparren met een LinkedIn-expert? Als ervaren strateeg geef ik je tijdens de LinkedIn strategiesessie concrete handvatten en brengen we samen focus aan. Ontdek waar op LinkedIn voor jou de kansen voor het grijpen liggen, vergroot je zichtbaarheid en kom in contact met de ideale klant.

Creëer interactie met je doelgroep, bouw optimaal aan relaties en genereer meer leads

Waarom een (online) LinkedIn-training?

  • Heb je jou ideale klant haarscherp in beeld, weet je waar je ze op LinkedIn precies vindt en hoe je slim in contact komt

  • Creëer je een helder beeld waarom content een must is voor relevante interactie

  • Heb je je doelen scherp in het vizier en weet je hoe je dat meet via goede KPI’s
  • Besef je de waarde van een concreet, compleet en klantgericht profiel (persoonlijk en bedrijfsprofiel)
  • Weet je precies waarom LinkedIn anno nu niet te missen is

  • Heb je ideeën en een helder, compleet plan over hoe je LinkedIn slim inzet voor het aantrekken van meer betere klanten

Kortom, LinkedIn stelt je in staat om je online zichtbaarheid te vergroten, je autoriteit te onderstrepen en met interessante beslissers in contact te komen en optimaal aan relaties te bouwen. Het biedt relevante inzichten en is de meest effectieve tool voor ondernemers, marketeers en sales professionals.

Meer leads, klanten en vrijheid met LinkedIn

Een LinkedIn strategie is een concreet plan waarin helder is hoe LinkedIn bijdraagt in het bereiken van de bedrijfsdoelen, zoals zichtbaarder zijn en de beste klanten aantrekken. Alles wat je op LinkedIn doet, helpt hierbij zoals:

  • Je profiel en bedrijfspagina
  • Je content
  • De interactie met andere LinkedIn-gebruikers

Al deze onderdelen vormen met elkaar een geheel voor een consistente bedrijfspersoonlijkheid. Klopt een van deze onderdelen niet? Dan heeft dit zijn impact op hoe andere LinkedIn-gebruikers (jouw potentiële klanten) jou zien en ervaren. Juist daarom is het dus belangrijk dat er een helder plan van aanpak ligt zodat je een vliegende start maakt.

Boek een groeigesprek

Wil jij weten waar voor jou winst te behalen valt op LinkedIn?

Victor HuitingBoek (kosteloos) een videocall en ontdek hoe wij je via LinkedIn helpen aan meer winst.
Boek een groeigesprek

Martijn Smit
“Victor geeft praktische tips om je LinkedIn profiel te verbeteren. Dit helpt niet alleen met het vergroten van je zichtbaarheid, maar ook met het duidelijk maken wat je toegevoegde waarde richting je klant is en waarom deze voor jou moet kiezen. Kort samengevat: small change, big impact.”
Martijn Smit, Manager Operations bij License Consulting

Bart Huisinga
“Victor is behalve een sympathiek en geïnteresseerd mens, een uitstekende trainer die je snel alle ins en outs van Linkedin bijbrengt. Met passie en een heldere uitleg. Wil je dus (zakelijk) meer halen uit Linkedin, dan ben je bij Victor absoluut op het goede adres.”
Bart Huisinga, Eigenaar van Bartmanzboot

Walda Botter
“We hebben voor LinkedIn een fijne en inspirerende online strategiesessie gehad met Victor. Zijn expertise en prettige persoonlijkheid is een hele prettige combinatie. Zinvolle feedback gekregen op onze pagina en instrumenten aangereikt gekregen om een stap verder te kunnen in de professionalisering. Zeker een aanrader!”
Walda Botter, Trainer bij 5D Coaching

Lara Wilkens
“Victor gave us a very insightful presentation about LinkedIn strategy with plenty of interaction. He shared several tips and new insights to help us improve our profiles and how to generate leads with LinkedIn. His presentation was very clear and concise, and he was very helpful in answering any questions we had. I would highly recommend Victor!”
Lara Wilkens, founder Amsterdam, Rotterdam en Utrecht Business Breakfasts

Aanpak

In overleg stellen we een LinkedIn strategiesessie op maat voor je samen. Tijdens de sessie ontdek je op een interactieve en praktische wijze waar voor jou en je bedrijf de meeste winst te behalen valt. Je krijgt na afloop een uitgewerkt voorstel en de presentatie.

De tijdsduur varieert van 60 tot 120 minuten en kan elke dag offline of online via video plaatsvinden. Het opstellen van een LinkedIn strategie voor bedrijven is zowel in het Nederlands of Engels mogelijk.

Investering

Ontvang binnen 24 uur een interessant (maatwerk)voorstel. Kom direct met ons in contact.
Mail of bel met:  info@rivercloud.nl of 030-80 80 454.

Ontdek hoe LinkedIn vóór jou kan werken en start met een strategiesessie.

Offerte aanvragen

Trainer

Victor Huiting

Victor Huiting helpt ambitieuze ondernemers en sales professionals aan een betere online zichtbaarheid. Zo trek je meer klanten aan die passen in jouw doelgroep. Als de eigenaar van Rivercloud is hij sinds 2007  actief op dit platform en 100% LinkedIn specialist. Ondertussen heeft Victor al honderden mensen kunnen adviseren over een effectieve LinkedIn strategie. Als LinkedIn-expert kent hij de fijne kneepjes van dit mooie social medium. Hij deelt deze inzichten graag met jou, zodat jij kunt doen waar je goed in bent.

Deze organisaties genereren al meer leads dankzij Rivercloud: