LinkedIn services

LinkedIn Services van Rivercloud

LNKDN L.E.A.D.S.

LinkedIn is hét 24/7 netwerkevent waar je doelgroep aanwezig is. Rivercloud helpt als specialist in leadgeneratie om LinkedIn consistent en zorgvuldig in te zetten. We netwerken, creëren interesse van interessante prospects en genereren leads met LinkedIn zodat groei van je bedrijf gestimuleerd wordt.

Wat deze slimme methode je oplevert

linkedin profiel makeover

Profiel MakeOver

Heb je het gevoel dat je LinkedIn profiel niet de beste versie van jezelf laat zien? Wil je beter gevonden worden maar weet je niet precies hoe? Of heb je weinig tijd en focus je je liever op andere zaken? LinkedIn Profiel MakeOver is dé oplossing voor een concreet, compleet en customer centric profiel. 

Doe mij maar een makeover!

  dagelijks mogelijk
  veel individuele aandacht
  continu ontwikkeling na jarenlange praktijkervaring & klantfeedback
  op kantoor Rivercloud te Utrecht of -zonder toeslag- incompany

  6 maanden onbeperkt support
  inclusief praktische documentatie
  geschikt voor b2b-bedrijven & ondernemers
  in aanpak persoonlijk, praktisch en plezierig!

LinkedIn Inspiratiesessie

Zoek je een spreker voor een (business)event? Of zijn er binnen de organisatie diverse ideëen over LinkedIn en wil je een frisse blik van een LinkedIn expert? Ervaar wat social selling in de praktijk betekent en hoe je het zowel persoonlijk als zakelijk slim inzet.

Meer over deze sessie

LinkedIn Profielscan

Wil je jouw LinkedIn profiel aanpassen maar eerst weten waar te beginnen? Met een LinkedIn Profielscan heb je een mooi overzicht waarmee je direct aan de slag kan. Breng je profiel in kaart en maak hem concreet en compleet zodat je meer klanten aantrekt.

Scan mijn profiel

Benieuwd naar het gezicht achter Rivercloud?

De visie van Victor

Contact