LinkedIn Profiel MakeOver

Meer succes met je LinkedIn-profiel

Met een compleet en klantgericht LinkedIn-profiel:

  Word je beter gevonden en ben je zichtbaarder
  Verkrijg je meer interactie
  Creëer je vertrouwen
  Ben je klantgericht en straal je geloofwaardigheid uit
  Trek je vaker je ideale klant aan en krijg je meer omzet

Update 16 maart vanwege Corona-virus:

De Profiel MakeOver vindt voorlopig op afstand plaats met een video livestream. Optioneel kan deze sessie worden opgenomen en (gratis) met je gedeeld. Je hoeft hiervoor geen software te installeren of een account aan te maken. Zo kan je de MakeOver ‘bijwonen’ en optimaliseren we samen jouw LinkedIn profiel tot in de puntjes. We stoppen pas als jij 100% tevreden bent. Zo ervaar je hoe je LinkedIn slimmer inzet voor je zichtbaarheid en sneller meer klanten aantrekt.

Victor HuitingBen je benieuwd hoe je met je LinkedIn profiel de beste versie van jezelf laat zien? Vraag nu een vrijblijvend voorstel aan.

Vraag offerte aan

Maak de beste indruk met je LinkedIn-profiel 

Laat jouw LinkedIn-profiel wel de beste versie van jezelf zien? Wil je beter gevonden worden maar weet je niet precies hoe? Of heb je weinig tijd en focus je liever op andere zaken? Maak het verschil: maak je profiel concreet, compleet en klantgericht. Tijd voor een LinkedIn Profiel MakeOver.

”De eerste indruk wordt steeds vaker online opgedaan. Je krijgt geen tweede kans voor een eerste indruk, zorg dat je meteen goed opvalt.”

LinkedIn profiel makeover

Zo pakken we de LinkedIn Profiel MakeOver aan:

Na een gesprek en je goedkeuring, ontvang je een vragenlijst voor je samenvatting en huidige werkervaring. Als je die ingevuld geretourneerd hebt, maken we een persoonlijke afspraak om samen te werken aan jouw perfecte LinkedIn-profiel. We stoppen pas als jij 100% tevreden bent.

-> Vanwege het Corona-virus is het ook mogelijk deze dienst op afstand uit te voeren. Dit scheelt je reistijd en is hygienischer🤝. Dit doen we met Zoom, een videoservice (net als Skype). Desgewenst kan ik dit (kostenloos) voor je opnemen. Geef gerust je voorkeur aan.

“Victor zit vol passie als het gaat om LinkedIn. Alle ins en outs weet hij je uit te leggen. Ook het hoe en waarom, daar gaat Victor heel goed en helder mee om. Alle vragen die ik had hebben we doorgenomen en direct toegepast. Was allemaal heel verhelderend en nuttig. Ik ben nu echt ‘in business’ en dat voelt heel erg lekker. De aanvullingen doen we telefonisch als ook de vragen die zich in de loop van de tijd voordoen. Ik beveel Victor dan ook van harte aan!”
– Caroline Kloots-Koster, eigenaar TrainOutside

Ingrid klinkert

“Victor heeft mij niet alleen wegwijs gemaakt in LinkedIn en alle mogelijkheden die LinkedIn biedt. Maar ook op gebied van sales heb ik veel van hem geleerd. Victor is een erg fijn persoon om mee te werken want hij verdiept zich in wat je wil overbrengen en in wie je echt bent. Zo hebben we samen gekeken naar wat ik kan verbeteren en wat bij mij past. Altijd fijn als iemand maatwerk biedt! Dank je wel Victor! ”
– Ingrid Klinkert, feedback-expert en teamtrainer, en eigenaar IK training

”Je LinkedIn-profiel is je persoonlijke website, zorg ervoor dat je de beste versie van jezelf laat zien”

Een LinkedIn Profiel MakeOver bestaat uit:

→ Pakkende kopregel (‘je why of missie in een notendop’)
→ Banner/achtergrondfoto
→ Klantgerichte samenvatting inclusief call to action
→ Compleet ingevulde experience(s)
→ Skills & recommendations
→ Vrijwilligerswerk
→ Mediabestanden die je verhaal visueel ondersteunen
→ Accomplishments (talen, cursussen, projecten et cetera)
→ Jouw contactinformatie

BONUS: LinkedIn Profielscan t.w.v. 95 euro. Aan de hand van 10 punten brengen we de kracht en kans van je profiel helder in kaart.
BONUS
:
optimaliseren van je profiel. En heldere uitleg (VIP/1-op-1 of voor teams) over je instellingen, back-up en beveiliging. En praktische LinkedIn tips over concrete vervolgstappen voor na de MakeOver. Duur: ca. 1,5 – 2 uur bij jou overal in NL of mijn kantoor te Utrecht.

Investering

Tarief voor de Profiel MakeOver is 850 euro ex. btw per persoon. Bij MakeOver voor teams kan een speciaal tarief worden afgesproken. Neem contact op voor de mogelijkheden.

LinkedIn Profiel MakeOver PLUS:

Op veler verzoek

Alles van de Profiel MakeOver + het aanmaken en/of optimaliseren van LinkedIn Bedrijfspagina:
→  Bedrijfslogo, achtergrondfoto, ‘over ons’ helder beschreven met contactinfo
→  Specialismes vermeld, #hashtags gekoppeld
→  Profielen van medewerkers gekoppeld
→  Promotietips voor interactie op je content en meer volgers en impact

BONUS: LinkedIn Bedrijfspagina Checklist bomvol praktische tips
BONUS: optimaliseren van je profiel. En heldere uitleg (VIP/1-op-1 of voor teams) over je instellingen en meer. En praktische LinkedIn tips over concrete vervolgstappen voor in de praktijk. Duur: ca. 2 uur bij jou of mijn kantoor te Utrecht.

Investering

Tarief voor de Profiel MakeOver Plus is 995 euro ex. btw per persoon. Bij MakeOver voor teams kan een speciaal tarief worden afgesproken. Neem contact op voor de mogelijkheden en vraag naar Victor Huiting, LinkedIn trainer en eigenaar van Rivercloud. Je kan hem bereiken op 030-80 80 454, bel/WhatsApp naar 06-16 26 43 49 of mail victor@rivercloud.nl.

Elk aspect van je profiel wordt tot in de puntjes geoptimaliseerd. Alle tekst wordt zoekmachinevriendelijk gemaakt voor optimale vindbaarheid via LinkedIn én Google. Zo word je beter gevonden en verkrijg je meer interactie met je doelgroep en klantgesprekken met beslissers.

Niet inclusief, wel mogelijk:

Een professionele LinkedIn-profielfoto
Laat de beste versie van jezelf zien en maak een onvergetelijke indruk met jouw unieke LinkedIn profielfoto. Je ontvangt vlot 3 kwaliteitsfoto’s in hoge resolutie. De foto’s worden gemaakt door onze gespecialiseerde partner, een ervaren LinkedIn-profielfotograaf. Tarief: 95 euro p.p. ex btw, minimaal 3 personen.

Vertalen van je profieltekst naar een extra taal
Directe upload van de tekst naar je profiel of levering in Word-document, tarief op aanvraag. Indicatie: 150 – 175 euro per extra taal. Nederlands OF Engels is wel inclusief.

Waarom een LinkedIn Profiel MakeOver van Rivercloud?

  Profiel Makeovers zijn elke dag mogelijk

  Inclusief een kosteloze LinkedIn Profielscan t.w.v. 95 euro

  Elke Profiel MakeOver is 100% maatwerk. We stoppen pas als jij tevreden bent.

  Honderden mensen gingen je voor, gemiddelde beoordeling 9.1!

  Een Profiel MakeOver is in het Nederlands en Engels mogelijk

  Sinds 2007 actief op LinkedIn en volledig gespecialiseerd in LinkedIn training & services

  Onbeperkt support

  Praktisch, persoonlijk en plezierig!

“Ik ben ervan overtuigd dat je LinkedIn-profiel expertise en professionaliteit moet uitstralen, het is immers je persoonlijke website. Maar hoe pak je dat nu slim aan? Bovendien was ik druk met projecten en had ik weinig tijd. Victor gaf mij direct een goed gevoel en is een echte LinkedIn-specialist. Na het invullen van de vragenlijst heeft hij een treffende profieltekst opgesteld en zijn we samen aan de slag gegaan voor de overige profielonderdelen. Nu heb ik een onderscheidend, klantgericht profiel en versterk ik mijn imago. Ik word beter gevonden en krijg meer profielbezoekers. Dat levert leuke interactie op, het heeft me meerdere leads en klanten gebracht. 100% tevreden over samenwerking en resultaat.”
– Stefan Staal, eigenaar Lasat Requirements

Boek een gratis groeigesprek


Deze organisaties gingen je voor:

Over Rivercloud

victor huitingVictor Huiting helpt ambitieuze ondernemers en sales professionals aan meer zichtbaarheid en laat je zien hoe je meer klanten aantrekt met LinkedIn. Victor is de eigenaar van Rivercloud en actief op LinkedIn sinds 2007. Inmiddels heeft hij honderden mensen getraind en geadviseerd over de kracht van dit mooie social medium. Leadgeneratie met LinkedIn kun je ook slim uitbesteden aan Rivercloud zodat je tijd bespaart en meer tijd hebt om klantgesprekken te voeren. Neem gerust contact met hem op voor meer informatie: tel 030-80 80 454 / victor@rivercloud.nl