Op uitnodiging van podcast hosts Rick & Nick van Vuurkracht was ik in het mooie Groningen te gast in hun podcast ‘Lekker Ondernemend’. Met plezier deelde ik royaal nuttige LinkedIn strategieën, doe daar je voordeel mee! Je ontdekt welke stappen je in weinig tijd op LinkedIn kan toepassen en met welk resultaat.

En ik vertelde mijn ondernemersverhaal, hoe ik reflecteer en aan mijn bedrijf werk. De ontwikkeling van Rivercloud door de jaren heen, hoe ik groei passend bij mijn doelen en mijn vizier scherp houdt.

Dit kan je verwachten:

  • Zorg voor een ijzersterk LinkedIn profiel

  • Werk aan een goede LinkedIn strategie

  • Consistente actie een must is voor vooruitgang

  • Hoe je slim vaker in contact komt met je ideale klant

  • Waarom je vooruitgaat als je stilstaat

  • Wat mijn grootste blunder, leermoment en tip is aan andere ondernemers

Laat je inspireren!

Wil je alles uit LinkedIn halen? Kom in gesprek

Vergroot je zichtbaarheid en kom vaker in contact met je klant.

Ik help nu je concurrent te groeien met LinkedIn😉 Wil jij ook stappen zetten? Kom in gesprek en verken je kansen tijdens een LinkedIn Groeigesprek (30 min videocall, tijdelijk kosteloos t/m 31 augustus ’23)

Wil je alles uit LinkedIn halen? Kom in gesprek

Over Rivercloud: 100% LinkedIn specialist

Victor Huiting, 100% LinkedIn specialist

Victor Huiting helpt ambitieuze ondernemers en sales professionals aan meer zichtbaarheid en laat je zien hoe je meer klanten aantrekt met LinkedIn. Victor is de eigenaar van Rivercloud en sinds 2007 100% LinkedIn specialist. Inmiddels heeft hij honderden mensen getraind en geadviseerd over de kracht van dit mooie social medium. Neem gerust contact op : tel 030-80 80454 / victor@rivercloud.nl

Deel dit bericht via jouw favoriete platform!