LinkedIn Inspiratiesessie

Meer inspiratie met LinkedIn

Zoek je een spreker voor een (business)event? Of zijn er binnen de organisatie diverse ideëen over LinkedIn en wil je een frisse blik van een LinkedIn expert?

Als ervaren spreker kan ik iedereen meenemen in mijn verhaal, mensen inspireren en in beweging krijgen.

Een LinkedIn inspiratiesessie kan gaan over:

→ Social selling in de praktijk
→ 10 Tips voor een klantentrekkend LinkedIn profiel
→ Hoe LinkedIn slim voor HR-medewerkers werkt
→ Het beste effect met je LinkedIn bedrijfspagina
→ In 5 simpele stappen meer leads met LinkedIn
→ Meer succes met LinkedIn’s Sales Navigator
→ 7 Social selling strategiën waar je vandaag mee kan starten

LinkedIn is de meest effectieve tool voor ondernemers & sales professionals. Het biedt relevante, up-to-date inzichten en stelt je in staat om zichtbaarder en vindbaarder te worden, om met interessante prospects in contact te komen en optimaal aan relaties te bouwen. Verkrijg meer leads, klanten en vrijheid met LinkedIn.

Wil jij geïnspireerd worden door kansen van LinkedIn?

Offerte aanvragen

“Veel bruikbare tips hoe je leads genereert met LinkedIn. Heel praktisch voor een ondernemer – Brigit Brinkman, teamtrainer bij de DNKRS”

“Praktische sessie in heldere taal over de kansen van LinkedIn. Het helpt ons zeker in de te varen koers. Deborah Holleman, eigenaar Insight Business”

”LinkedIn is niet langer een online cv, het is je digitale reputatie”

Aanpak 

Een LinkedIn inspiratiesessie wordt na overleg op maat samengesteld en in heldere taal interactief uitgevoerd. De sessie is elke dag mogelijk (ook ‘s avonds), overal in Nederland en kan zowel in het Nederlands als Engels worden gegeven.

Investering

Op basis van je wensen ontvang je < 24 uur een scherp voorstel, neem contact op: victor@rivercloud.nl of bel  030-80 80 454.

Trainer

victor huitingDe trainer is Victor Huiting, oprichter en eigenaar van Rivercloud. Victor heeft 15 jaar saleservaring en hij wordt ingezet voor het blijvend vergroten van de commerciële vaardigheden zodat de klant nog beter geholpen wordt. Klanten waarderen zijn praktische en persoonlijke aanpak in heldere taal.

Deze organisaties zijn al geïnspireerd:

avans

Leids Universitair Medisch Centrum Logo