LinkedIn Inspiratiesessie

Meer inspiratie met LinkedIn

Zoek je een LinkedIn spreker voor een (business)event? Of zijn er binnen je organisatie diverse ideeën over LinkedIn en wil je een frisse blik van een LinkedIn-expert? Als ervaren spreker neem ik tijdens een LinkedIn Inspiratiesessie iedereen mee in mijn verhaal en krijg ik mensen in beweging. Ontdek wat dit social media platform je te bieden heeft en op welke manier je het slim inzet zodat je zichtbaarder wordt en de juiste klanten en geschikt personeel aantrekt.

Meer leads, klanten en vrijheid met LinkedIn

Een LinkedIn-inspiratiesessie kan gaan over:

→ Social selling in de praktijk
→ 10 Tips voor een klantentrekkend LinkedIn-profiel
→ Hoe LinkedIn slim voor hr-medewerkers werkt
→ Het beste effect met je LinkedIn-bedrijfspagina
→ In 5 simpele stappen meer leads met LinkedIn
→ Meer succes met LinkedIn’s Sales Navigator
→ 7 Social selling strategieën waar je vandaag mee kan starten

Of haal inspiratie uit de Rivercloud blogs en video’s.

Verkrijg meer leads, klanten en vrijheid. LinkedIn stelt je in staat om zichtbaarder en vindbaarder te worden, met interessante prospects in contact te komen en optimaal aan relaties te bouwen. Het biedt relevante, up-to-date inzichten. LinkedIn is de meest effectieve tool voor ondernemers en sales professionals.

”LinkedIn is niet langer een online cv, het is je digitale reputatie”

lara wilkens

“Victor was a guest speaker at Utrecht Business Breakfast; a monthly English-spoken breakfast networking event for local international entrepreneurs. Victor gave us a very insightful LinkedIn presentation with plenty of interaction. He shared several tips and new insights to help us improve our profiles and how to generate leads with LinkedIn. His presentation was very clear and concise, and he was very helpful in answering any questions we had. We look forward to having him share his knowledge at Amsterdam Business Breakfast. I would highly recommend Victor!.”

– Lara Wilkens, founder Amsterdam, Rotterdam en Utrecht Business Breakfasts”

linkedin spreker

“Victor heeft een bijdrage geleverd aan een van onze DOUW ondernemersgroep meetings in het najaar van 2018. In no time wist Victor de groep met duidelijke voorbeelden en praktische tips een stuk verder te helpen om je LinkedIn profiel te verbeteren. Daarnaast maakte hij ons duidelijk hoe je specifiek op zoek kan gaan naar mensen die je bedrijfsgroei kunnen versterken. Daar kan je dus wel wat mee! Victor, super bedankt en je bent welkom!”

– Rob van Weerdenburg, ondernemer en eigenaar van Dynamx

“Victor heeft een presentatie gegeven aan onze Ontbijtclub in Houten. Hij hielp ons om kritisch te kijken naar ons eigen beleid rondom LinkedIn. Hij gaf o.a. inzicht over de manier van communiceren (etiquette), tips over het accepteren en efficiënt contact leggen met connecties. Ook adviseerde hij handige tools, die ook nieuw waren voor de ervaren LinkedIn gebruikers. Daarnaast is Victor een fijne persoonlijkheid en communiceert hij helder en duidelijk. Gebruik maken van zijn expertise, zou ik dan ook zeker aanraden.”

– Debbie Boekhout, ondernemer en eigenaar van Dare2be

Wil jij geïnspireerd worden door kansen van LinkedIn?

Offerte aanvragen

Aanpak 

In overleg stellen we een LinkedIn-inspiratiesessie op maat samen. Op een interactieve manier ontdek je hoe LinkedIn op een praktische en plezierige wijze effectief voor je werkt. De tijdsduur varieert van 45 – 90 minuten. Als LinkedIn-spreker ben ik elke dag te boeken (ook ‘s avonds), overal in Nederland. Dit is mogelijk in zowel Nederlands als Engels.

Investering

Op basis van je wensen ontvang je < 24 uur een scherp voorstel. Mail of bel met: info@rivercloud.nl of 030-80 80 454.

Trainer

victor huitingVictor Huiting helpt ambitieuze ondernemers en sales professionals aan meer zichtbaarheid en laat je zien hoe je meer klanten aantrekt met LinkedIn. Victor is de eigenaar van Rivercloud en actief op LinkedIn sinds 2007. Inmiddels heeft hij honderden mensen getraind en geadviseerd over de kracht van dit mooie social medium. Leadgeneratie met LinkedIn kun je ook slim uitbesteden aan Rivercloud zodat je tijd bespaart en meer tijd hebt om klantgesprekken te voeren.

 

Deze organisaties zijn al geïnspireerd:

avans

Leids Universitair Medisch Centrum Logo