LinkedIn Inspiratiesessie

Meer inspiratie met LinkedIn

Zoek je een LinkedIn spreker voor een (business)event? Of zijn er binnen je organisatie diverse ideeën over LinkedIn en wil je een frisse blik van een LinkedIn-expert? Als ervaren spreker neem ik tijdens een LinkedIn Inspiratiesessie iedereen mee in mijn verhaal en krijg ik mensen in beweging. Ontdek wat dit social media platform je te bieden heeft en op welke manier je het slim inzet zodat je zichtbaarder wordt en de juiste klanten en geschikt personeel aantrekt.

”LinkedIn is niet langer een online cv, het is je digitale reputatie”

Meer leads, klanten en vrijheid met LinkedIn

Een LinkedIn-inspiratiesessie kan gaan over:

→ Social selling in de praktijk
→ 10 Tips voor een klantentrekkend LinkedIn-profiel
→ Hoe LinkedIn slim voor hr-medewerkers werkt
→ Het beste effect met je LinkedIn-bedrijfspagina
→ In 5 simpele stappen meer leads met LinkedIn
→ Meer succes met LinkedIn’s Sales Navigator
→ 7 Social selling strategieën waar je vandaag mee kan starten

Verkrijg meer leads, klanten en vrijheid. LinkedIn stelt je in staat om zichtbaarder en vindbaarder te worden, met interessante prospects in contact te komen en optimaal aan relaties te bouwen. Het biedt relevante, up-to-date inzichten. LinkedIn is de meest effectieve tool voor ondernemers en sales professionals.

Victor HuitingWil jij geïnspireerd worden door kansen van LinkedIn? 

Boek een groeigesprek

“Victor heeft een presentatie gegeven aan onze Ontbijtclub in Houten. Hij hielp ons om kritisch te kijken naar ons eigen beleid rondom LinkedIn. Hij gaf o.a. inzicht over de manier van communiceren (etiquette), tips over het accepteren en efficiënt contact leggen met connecties. Ook adviseerde hij handige tools, die ook nieuw waren voor de ervaren LinkedIn gebruikers. Daarnaast is Victor een fijne persoonlijkheid en communiceert hij helder en duidelijk. Gebruik maken van zijn expertise, zou ik dan ook zeker aanraden.”

– Debbie Boekhout, ondernemer en eigenaar van Dare2be

linkedin spreker

“Victor heeft een bijdrage geleverd aan een van onze DOUW ondernemersgroep meetings in het najaar van 2018. In no time wist Victor de groep met duidelijke voorbeelden en praktische tips een stuk verder te helpen om je LinkedIn profiel te verbeteren. Daarnaast maakte hij ons duidelijk hoe je specifiek op zoek kan gaan naar mensen die je bedrijfsgroei kunnen versterken. Daar kan je dus wel wat mee! Victor, super bedankt en je bent welkom!”

– Rob van Weerdenburg, ondernemer en eigenaar van Dynamx

lara wilkens

“Victor was a guest speaker at Utrecht Business Breakfast; a monthly English-spoken breakfast networking event for local international entrepreneurs. Victor gave us a very insightful LinkedIn presentation with plenty of interaction. He shared several tips and new insights to help us improve our profiles and how to generate leads with LinkedIn. His presentation was very clear and concise, and he was very helpful in answering any questions we had. We look forward to having him share his knowledge at Amsterdam Business Breakfast. I would highly recommend Victor!.”

– Lara Wilkens, founder Amsterdam, Rotterdam en Utrecht Business Breakfasts”

“Victor heeft begin december ’19 een zeer inspirerende gastles gegeven aan de tweedejaars studenten Marketing & Communicatie van mboRijnland. Met praktische tips en nieuwe inzichten kunnen de studenten hun eigen profiel verbeteren en hebben ze een beter beeld bij het gebruiken van LinkedIn als marketingtool, bijvoorbeeld hoe je via LinkedIn een stage of baan vindt. De gastles was leerzaam en goed afgestemd op de doelgroep!”

– Christina van Bemmel, Docent Marketing mboRijnland”

This is a parallax text block. Click the edit button to change this text.

Aanpak 

In overleg stellen we een LinkedIn-inspiratiesessie op maat samen. Op een interactieve manier ontdek je hoe LinkedIn op een praktische en plezierige wijze effectief voor je werkt. De tijdsduur varieert van 45 – 90 minuten. Als LinkedIn-spreker ben ik elke dag te boeken (ook ‘s avonds), overal in Nederland. Dit is mogelijk in zowel Nederlands als Engels.

Investering

Op basis van je wensen ontvang je < 24 uur een scherp voorstel. Mail of bel met: info@rivercloud.nl of 030-80 80 454.

Ontdek wat LinkedIn je te bieden heeft en start met een inspiratiesessie.

Offerte aanvragen

Trainer

victor huiting

Victor Huiting helpt ambitieuze ondernemers en sales professionals aan betere online zichtbaarheid. Zo trek je meer klanten aan. Victor is de eigenaar van Rivercloud, Sinds 2007 is hij actief op dit platform en 100% LinkedIn specialist. Inmiddels heeft hij honderden mensen getraind en geadviseerd over LinkedIn. Als LinkedIn-expert kent hij de fijne kneepjes van dit mooie social medium. Hij deelt deze inzichten graag met jou, zodat je kunt doen waar jij goed in bent.

 

Deze organisaties zijn al geïnspireerd:

actuarieel instituutVos en steehouweruwvAvans

Leids Universitair Medisch Centrum Logo