LinkedIn Companyscan

De LinkedIn Companyscan, een nulmeting over hoe LinkedIn slim voor je kan werken

Wil je als organisatie met LinkedIn aan de slag maar vind je het lastig te bepalen waar te beginnen? En hoe past het in de sales & marketing strategie zodat je effectiever je doelen bereikt? Met een LinkedIn Companyscan krijg je een heldere analyse en adviesrapport zodat je direct inzicht krijgt in de kansen van LinkedIn.

”LinkedIn is geen cv, het is je digitale reputatie

“Victor zit vol passie als het gaat om LinkedIn. Alle ins-en-outs weet hij je uit te leggen. Ook het hoe en waarom, daar gaat Victor heel goed en helder mee om. Alle vragen hebben we direct toegepast. Was allemaal heel verhelderend en nuttig. Ik ben nu echt ‘in business’ en dat voelt heel erg lekker. Ik beveel Victor dan ook van harte aan!”
– Caroline Kloots – Koster, eigenaar TrainOutside

“Ik dacht dat ik Linkedln begreep maar ik wist niet dat het het zoveel mogelijkheden had. Kennis over LinkedIn is een must anno 2019. Victor Huiting heeft mijn Linkedln tot leven gebracht! Hij heeft mij waardevolle tips en tricks geleerd waardoor ik mijn netwerk op de juiste manier kan inzetten en effectieve connecties kan maken. Thanks:-) ”
– Marcia Bodt, eigenaar luc4me

Voordelen

De LinkedIn Companyscan helpt je aan:

Een objectieve analyse van de organisatie met LinkedIn
Concreet advies over wat er nodig is en hoe dat eruitziet
Een moderne, up-to-date sales & marketing strategie
Helder inzicht, zodat je betere keuzes maakt en groeit
Een betere LinkedIn presence zodat je zichtbaarheid, invloed en autoriteit wordt vergroot en je meer gekwalificeerd personeel en klanten aantrekt

Aanpak

Analyse:

– Hoe is de organisatie vertegenwoordigd op LinkedIn? De bedrijfspagina en enkele profielen van medewerkers worden onder de loep genomen.
– Hoe actief is de organisatie? Het delen van content en interactie wordt gemeten.
– Hoe doet de concurrentie het op LinkedIn?
– Is de doelgroep aanwezig op LinkedIn? Zijn ze ook actief? Wordt de doelgroep wel voldoende bereikt?

Adviesrapport:

– De markt wordt in kaart gebracht. Hoe profileert de concurrentie zich en hoe actief zijn ze. En intern, hoe medewerkers vooruitgang kunnen boeken met betere exposure en bijvoorbeeld het aantrekken van klanten.
– Welke concrete stappen dienen ondernomen te worden. Wat daar voor nodig is, wat het oplevert en op welke termijn.
– Strategisch advies; de rol van content en training & coaching.

Voor wie?

De LinkedIn Companyscan is interessant voor iedereen die LinkedIn succesvol en slim wil inzetten voor de organisatie. In de praktijk zien wij dat (eind)verantwoordelijken van sales, marketing en directie hierbij betrokken zijn.

Geinteressseerd?

Neem contact op met Rivercloud: info@rivercloud.nl of bel 030-80 80 454. Je kan ook het contactformulier hieronder invullen, er wordt direct contact opgenomen.

 

Deze organisaties gingen je voor:

Informatie aanvraag LinkedIn Companyscan


Aanhef* De heerMevrouw

(* = verplicht veld)

Lees in ons privacybeleid hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.
Bij verzending van dit formulier gaat men akkoord met de algemene voorwaarden

Over Rivercloud

victor huitingVictor Huiting helpt ambitieuze ondernemers en sales professionals aan meer zichtbaarheid en laat je zien hoe je meer klanten aantrekt met LinkedIn. Victor is de eigenaar van Rivercloud en actief op LinkedIn sinds 2007. Inmiddels heeft hij honderden mensen getraind en geadviseerd over de kracht van dit mooie social medium. Leadgeneratie met LinkedIn kun je ook slim uitbesteden aan Rivercloud zodat je tijd bespaart en meer tijd hebt om klantgesprekken te voeren. Neem gerust contact met hem op voor meer informatie: tel 030-80 80 454 / victor@rivercloud.nl