LinkedIn bedrijfspagina uitbesteden

LinkedIn bedrijfspagina uitbesteden

✔️ Wil je meer relevante volgers voor je pagina?
✔️ Heb je coole content gemaakt maar krijg je weinig reacties?
✔️ Vind je LinkedIn belangrijk maar kom je er onvoldoende aan toe?

Dan is nu het moment om tijd besparen en te focussen op waar jij goed in bent: het helpen van je klant. Dan helpen wij je aan groei via LinkedIn. De LinkedIn bedrijfspagina is actueler dan ooit om in te zetten als je op zoek bent naar de beste positionering, betere zichtbaarheid en het aantrekken van klanten & personeel. Bovendien is je pagina echt van jou!

LinkedIn is het netwerkevent dat 24/7 geopend is, het is nu het moment om nieuwe mensen te leren kennen, handen te schudden en jezelf in de kijker te spelen als dé go to expert. Rivercloud helpt jou als ervaren, 100% LinkedIn specialist: we netwerken, creëren waardevolle content en trekken mensen aan die echt bij je passen.

Resultaat van de samenwerking:

Zichtbaarheid vergroten LinkedIn

  Vergroot je zichtbaarheid

Beter gevonden worden Linkedin

  Word beter gevonden, ook in Google

LinkedIn beste versie van jezelf

  Laat de beste versie van jezelf zien

Direct met klant in contact LinkedIn

  Kom in contact met je klant. 

Victor HuitingVergroot je expertstatus. Zorg voor relevante groei van je netwerk voor maximale impact door je LinkedIn bedrijfspagina uit te besteden.

Boek een (kostenloos) groeigesprek

5 Stappen voor duurzame groei via je LinkedIn bedrijfspagina

Je LinkedIn bedrijfspagina is veel leuker als iemand anders het voor je doet 😉

1

Strategie

100% op maat, echt passend bij je doelgroep en wensen.

2

Content

De meest waardevolle content consistent gecreëerd en gepubliceerd voor het beste effect.

3

Community engagement

Stop met zenden, ga echt in gesprek. Doen we voor je.

4

Analyse

Welke bijdrage heeft het goed gedaan? Hoe zit het met de groei in relevante volgers en wie zijn dat? Meten = weten, dit brengen we helder voor je in kaart.

5

Finetuning & optimalisatie

Omdat het altijd beter kan!

Besteed je LinkedIn bedrijfspagina uit
LinkedIn bedrijfspagina uitbesteden

Veelgestelde vragen over het uitbesteden van je LinkedIn bedrijfspagina:

Is deze methode voor iedereen geschikt?

Belangrijk is dat jouw ideale klant op LinkedIn aanwezig en actief is. Dat brengen we vlot en meetbaar voor je in kaart. Een gezonde ambitie en motivatie om te groeien is ook belangrijk.

Wat levert het mij op?

Je pagina groeit snel in relevante volgers, je boost jouw reputatie, onderstreept je expertstatus en versterkt jouw company brand. Zo trek je vaker betere klanten en geschikt personeel aan. Bijkomend voordeel: meer webverkeer + conversie van LinkedIn naar de website. En: je bespaart tijd, tijd die je beter kan besteden aan het ontwikkelen van diensten/producten of het helpen van je klant.

Hoe meetbaar is het succes?

Vooraf maken we samen een plan met een heldere strategie, inclusief prestatie-indicatoren. Zoals: het aantal profielbezoekers, je SSI score (Social Selling Index), je interactie op content, relevante volgersgroei en meer. Dit monitoren we constant. Een up-to-date rapportage is 24/7 online inzichtelijk.

Ik begrijp dat ik op deze manier LinkedIn uitbesteed. Kan Rivercloud het mij ook leren?

Dat kan ook! Hier vind je het overzicht van trainingen: https://www.rivercloud.nl/linkedin-training/
Incompany training is dagelijks mogelijk (offline / online), 100% op maat en altijd inclusief Premium Support

Neem contact op voor de mogelijkheden: tel 030-8080 454.

Ik ben benieuwd naar de ervaringen van andere klanten. Voor wie werk je?

We werken met plezier voor bedrijven en organisaties in diverse sectoren zoals de zorg, bouw, internet/software, vastgoed, consultancy en meer.

Referenties: Yacht, Soil ID, Antech Cloud, TD Medical, Cardiologie Centrum Nederland, Aesseal, Eestairs, CFO Capabel, Stichting Bartimeus, Ergotron, Marcato, Kiwa, Traffic Service NL, Bibliotheek de Boekenberg, Gemeente Smallingerland, Gemeente Amsterdam en UWV.

 

Ik heb een andere vraag?

Neem gerust contact op met Rivercloud en vraag naar Victor Huiting. info@rivercloud.nl tel 030-8080 454 of plan een gratis groeigesprek (20-30 min. via video).

Benieuwd naar jouw kansen? Kom in gesprek, we vertellen je er graag meer over.

Boek een groeigesprek

Klanten die vertrouwen op Rivercloud

Over Rivercloud

victor huiting

Victor Huiting helpt ambitieuze ondernemers en sales professionals aan meer zichtbaarheid en laat zien hoe je meer klanten aantrekt met LinkedIn. Als eigenaar van Rivercloud is Victor sinds 2007 actief op dit platform en 100% LinkedIn specialist. Inmiddels heeft hij honderden mensen getraind en geadviseerd over de kracht van dit mooie sociale medium. Samen met zijn team van experts kan je jouw LinkedIn activiteiten ook slim aan hen uitbesteden. Zo bespaar jij tijd en kun je je focussen op de klant. Neem gerust contact op: tel 030-80 80 454 / victor@rivercloud.nl