LNKDN L.E.A.D.S

LinkedIn is het 24/7 netwerkevent waar je prospects aanwezig zijn. De uitdaging waar de meeste professionals mee worstelen, is om LinkedIn consistent en zorgvuldig in te zetten voor duurzame groei. Dat is waar Rivercloud helpt als specialist in leadgeneratie. We netwerken, creëren interesse van interessante prospects en genereren leads met LinkedIn zodat groei gestimuleerd wordt.

Leadgeneratie met LinkedIn is de meest effectieve manier om met B2B-beslissers contact te leggen, interactie te creeren en business te stimuleren.

LNKDN L.E.A.D.S. = LinkedIn. Engage. Appointment. Develop. Social.
Effectieve leadgeneratie met LinkedIn. Niet voor iedereen. Wel voor jou.

Vergroot je experstatus, zorg voor kwalitatieve groei van je netwerk en ontvang aantoonbaar meer klantafspraken met beslissers.

Neem contact op voor een demo
linkedin leads

3 Stappen voor een constante stroom aan leads met LinkedIn

1

Stabiele basis

De eerste indruk kan je maar één keer maken en wordt steeds vaker online opgedaan. Tijdens de eenmalige setup wordt samen met jou je LinkedIn profiel aangepast naar een complete en klantgerichte versie. De beste versie van jezelf! Dit versterkt je professionele reputatie en stimuleert het aantrekken van klanten. De 0-meting, (connect- en content)strategie, doelgroep, en een prospectlijst worden in overleg samengesteld. Ook wordt Linkedin’s Sales Navigator geoptimaliseerd. Samen met je actieplan ben je nu helemaal klaar om actief aan de slag te gaan voor meer leads met LinkedIn.

2

Leadgeneratie campagne

Na je ideale klant in kaart te hebben gebracht, en te beseffen welke waardevolle oplossing jij je klanten biedt, ontvangen jouw prospects een aantal unieke berichten. Elk contactmoment is persoonlijk, professioneel en van toegevoegde waarde. Je netwerk zal kwalitatief en in aantallen groeien, je zichtbaarheid voor je doelgroep wordt vergroot en je bouwt optimaal aan relaties.

3

Leads met LinkedIn

Hoeveel leads wil je? Door de proactieve aanpak en strategische focus merk je dat je resultaat gaat boeken met LinkedIn. Je bespaart er ca. 30-60 minuten per dag aan acquisitie mee, terwijl je meer leads krijgt! Je hebt nu dus meer tijd, tijd die je liever besteed aan het voeren van klantgesprekken.

4

BONUS

Als bonus ontvang je onze consistente, persoonlijke engagement (3500+ connecties) op al jouw content voor meer bereik, groei en resultaat.

meer leads met linkedin sales navigator

Veel gestelde vragen over LNKDN L.E.A.D.S.:

Is deze methode voor iedereen geschikt?

Belangrijk is dat jouw ideale klant op LinkedIn aanwezig en actief is, dit is vlot in kaart te brengen. Een gezonde ambitie en motivatie om te groeien is ook belangrijk.

Wat levert het mij op?

Een sterkere personal & company brand en je stimuleert je reputatie en expertstatus. Ook zal je netwerk groeien met relevante contacten en je verkrijgt meer interessante aanvragen en leads met LinkedIn.

Hoe meetbaar is het succes?

Zeer goed meetbaar. Vooraf wordt samen een plan gemaakt met een strategie incl. key performance indicators. Denk aan: het aantal profielbezoekers, je SSI (Social Selling Index), je interactie op content, relevante connectiegroei en het aantal gemaakte afspraken. Dit wordt constant gemonitord, een duidelijke rapportage is 24/7 online beschikbaar.

Ik begrijp dat ik op deze manier LinkedIn uitbesteed. Kan Rivercloud het ons ook leren?

Zeker. Afhankelijk van je wensen en wat je nodig hebt wordt er een plan gemaakt bestaande uit training & coaching. Zo kan je plezierig en praktisch stappen maken met LinkedIn en duurzaam groeien. Neem contact op met Rivercloud: tel 030-8080 454

Wat is het verschil met het uitbesteden van LinkedIn aan Rivercloud i.p.v. een (contentmarketing)buro?

Rivercloud gaat duidelijk een stap verder en heeft andere doelstellingen. Zo is interactie op content geen doel maar een middel. Een middel om zichtbaar te zijn, je netwerk met relevante prospects te vergroten, je experstatus te vergroten én leads & klanten te verkrijgen. 

Werkt Rivercloud vanuit het eigen kantoor of kan het bij ons op locatie?

Beide is mogelijk. Er kan prima remote worden gewerkt. De ervaring leert wel dat het prettig werkt om een klein gedeelte van de tijd op jullie locatie te zijn en zo efficiënter samen te werken voor het beste resultaat.

Als er een klantafspraak wordt gemaakt, wordt deze dan in de agenda gezet en de klant hierover geinformeerd?

Altijd. Vaak wordt er nog een reminder gestuurd.

Ik ben benieuwd de ervaringen van andere klanten en wil graag eens zien! Is dat mogelijk?

Neem gerust contact op met Victor Huiting van Rivercloud voor een vrijblijvende demo: info@rivercloud.nl of tel 030-80 80 454.

Andere vraag?

Neem gerust contact op met Rivercloud: info@rivercloud.nl of tel 030-8080 454.

Wil je meer leads met LinkedIn? Volg deze methode en bouw optimaal aan relaties voor meer succes.

Neem contact op voor een demo

Over Rivercloud

victor huitingVictor Huiting helpt ambitieuze ondernemers en sales professionals aan meer zichtbaarheid en laat je zien hoe je meer klanten aantrekt met LinkedIn. Victor is de eigenaar van Rivercloud en actief op LinkedIn sinds 2007. Inmiddels heeft hij honderden mensen getraind en geadviseerd over de kracht van dit mooie social medium. Opdrachtgevers waarderen zijn persoonlijke en praktische aanpak in heldere taal.

Klanten die vertrouwen op Rivercloud