LNKDN L.E.A.D.S.

LNKDN L.E.A.D.S

Leadgeneratie met LinkedIn

Wil je contact leggen met interessante beslissers? En zorgen voor interactie en je business stimuleren? Leadgeneratie via LinkedIn is de meest effectieve manier voor groei in leads, klanten en omzet.

De meeste professionals worstelen met de uitdaging om LinkedIn consistent en effectief in te zetten. LinkedIn is het 24/7 netwerkevent waar je prospects aanwezig zijn. Rivercloud helpt als ervaren 100% LinkedIn specialist: we netwerken, creëren interesse en genereren warme leads via LinkedIn om jouw duurzame groei te stimuleren.

Hoeveel leads wilt je? Met LNKDN L.E.A.D.S besteed je je LinkedIn activiteiten uit zodat:
✔️ je flink tijd bespaart, ca. 30 – 60 min. per dag;
✔️ én kan doen waar je goed in bent zoals het helpen van klanten.

Wij zorgen voor optimale zichtbaarheid, het bouwen aan relaties voor meer relevante leads en groei.

LNKDN L.E.A.D.S. = LinkedIn. Engage. Appointment. Develop. Social.
Effectieve leadgeneratie met LinkedIn. Niet voor iedereen. Wel voor jou.

Resultaat van de samenwerking

Zichtbaarheid vergroten LinkedIn

  Vergroot je zichtbaarheid

Beter gevonden worden Linkedin

  Word beter gevonden, ook in Google

LinkedIn beste versie van jezelf

  Laat de beste versie van jezelf zien

Direct met klant in contact LinkedIn

  Kom in contact met je klant. Krijg meer betere leads

Victor HuitingVergroot je expertstatus. Zorg voor relevante groei van je netwerk. Maak meer kwaliteitsafspraken met beslissers.

Boek een (kostenloos) groeigesprek
leads linkedin

Stappen voor een constante stroom aan leads met LinkedIn

1

Stabiele basis

De eerste indruk kan je maar één keer maken en wordt steeds vaker online opgedaan. Tijdens de eenmalige setup wordt samen met jou je LinkedIn profiel aangepast naar een complete en klantgerichte versie. De beste versie van jezelf! Dit versterkt je professionele reputatie en stimuleert het aantrekken van klanten. De 0-meting, (connect- en content)strategie, doelgroep, en prospectlijst worden in overleg opgesteld. Ook wordt LinkedIn’s Sales Navigator voor jou geoptimaliseerd. Samen met je actieplan ben je nu helemaal klaar om actief aan de slag te gaan voor meer leads met LinkedIn.

2

Leadgeneratie campagne

Na je ideale klant in kaart te hebben gebracht, en te beseffen welke waardevolle oplossing jij je klanten biedt, ontvangen jouw prospects een aantal unieke berichten. Elk contactmoment is persoonlijk, professioneel en van toegevoegde waarde. Je netwerk zal kwalitatief en in aantallen groeien, je zichtbaarheid voor je doelgroep wordt vergroot en je bouwt optimaal aan relaties.

3

Leads met LinkedIn

Hoeveel leads wil je? Door de proactieve aanpak en strategische focus merk je dat je resultaat gaat boeken met LinkedIn. Je bespaart er ca. 30-60 minuten per dag aan acquisitie mee, terwijl je meer leads krijgt! Je hebt nu dus meer tijd, tijd die je liever besteed aan het voeren van klantgesprekken.

4

BONUS

Als bonus ontvang je onze consistente, persoonlijke engagement (5000+ connecties) op al jouw content voor meer bereik, groei en resultaat.

LinkedIn profiel makeover
LinkedIn training

Veelgestelde vragen over LNKDN L.E.A.D.S.

Is deze methode voor iedereen geschikt?

Belangrijk is dat jouw ideale klant op LinkedIn aanwezig en actief is. Dat is vlot in kaart te brengen. Een gezonde ambitie en motivatie om te groeien is ook belangrijk.

Wat levert het mij op?

Je netwerk zal groeien met relevante contacten en je verkrijgt meer interessante aanvragen via LinkedIn. Ook geef je je reputatie en expertstatus een boost, en word je personal en company brand versterkt.

Hoe meetbaar is het succes?

Vooraf maken we samen een plan met een heldere strategie, inclusief key performance indicators. Denk aan: het aantal profielbezoekers, je SSI (Social Selling Index), je interactie op content, relevante connectiegroei en het aantal gemaakte afspraken. Dit monitoren we constant. Een up-to-date rapportage is 24/7 online beschikbaar.

Ik begrijp dat ik op deze manier LinkedIn uitbesteed. Kan Rivercloud het mij ook leren?

Zeker. Afhankelijk van je wensen en wat je nodig hebt maken we een plan voor training en coaching. Zo kun je op een plezierige en praktische manier stappen maken met LinkedIn en duurzaam groeien. Neem contact op: tel 030-8080 454.

Waarom zou ik LinkedIn uitbesteden aan Rivercloud i.p.v. aan een (contentmarketing)bureau?

Rivercloud gaat duidelijk een stap verder en heeft andere doelstellingen. Zo is interactie op content geen doel maar een middel. Een middel om zichtbaar te zijn, je netwerk met relevante prospects te vergroten, je experstatus te vergroten én leads en klanten te verkrijgen. 

Werkt Rivercloud vanuit het eigen kantoor of kan het bij ons op locatie?

Beide is mogelijk. De ervaring leert wel dat het prettig werkt om een klein gedeelte van de tijd op jullie locatie te zijn. Zo werk je efficiënter samen voor het beste resultaat.

Hoe werkt het maken van een klantafspraak?

Als we een afspraak maken komt die ‘automatisch’ in de agenda van de klant. We informeren altijd. En vaak sturen we nog reminder.

Ik ben benieuwd naar de ervaringen van andere klanten. Kan ik eens wat zien?

Neem gerust contact op met Victor Huiting voor een vrijblijvende demo: info@rivercloud.nl of tel 030-80 80 454.

Andere vraag?

Neem gerust contact op met Rivercloud: info@rivercloud.nl of tel 030-8080 454 of plan een belafspraak.

Wil je meer leads met LinkedIn? Met deze unieke en bewezen effectieve methode bouw optimaal aan relaties voor meer succes.

Boek een groeigesprek

Klanten die vertrouwen op Rivercloud

Over Rivercloud

victor huitingVictor Huiting helpt ambitieuze ondernemers en sales professionals aan meer zichtbaarheid en laat je zien hoe je meer klanten aantrekt met LinkedIn. Victor is de eigenaar van Rivercloud en actief op LinkedIn sinds 2007. Inmiddels heeft hij honderden mensen getraind en geadviseerd over de kracht van dit mooie social medium. Leadgeneratie met LinkedIn kun je ook slim uitbesteden aan Rivercloud zodat je tijd bespaart en meer tijd hebt om klantgesprekken te voeren. Neem gerust contact met hem op voor meer informatie: tel 030-80 80 454 / victor@rivercloud.nl