Linkedin for B2B lead generation

Dit is een treffende infographic over waarom, wanneer en hoe je LinkedIn kan inzetten voor het verkrijgen van interessante leads en meer klanten met LinkedIn. Maar liefst 80% van de leads van social media is afkomstig van LinkedIn.

Deze infographic, oorspronkelijk afkomstig van Oktopost, laat zien hoe je het meeste profijt hebt van je posts. Wist je dat de conversie rond 14:00 het hoogst is? En het gemiddeld aantal woorden 248?

Meer details in de infographic.

Infographic Linkedin Rivercloud
Infographic Linkedin Rivercloud
LinkedIn post Rivercloud

Heb jij goede ervaringen met posts op LinkedIn? Wat vind je dan belangrijk hierin? Ik hoor het graag! Laat het weten via victor@rivercloud.nl In de volgende LinkedIn blogs zal ik jouw tips meenemen.

Over Rivercloud

Victor Huiting

Victor Huiting  helpt ambitieuze ondernemers en sales professionals aan betere online zichtbaarheid. Zodat zij meer klanten aantrekken. Victor is de eigenaar van Rivercloud en sinds 2007 100% LinkedIn specialist. Inmiddels heeft hij honderden mensen getraind en geadviseerd over LinkedIn. Als LinkedIn-expert kent hij de fijne kneepjes van dit mooie social medium. Hij deelt deze inzichten graag met jou, zodat je kunt doen waar jij goed in bent. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie: tel 030-80 80 454 / victor@rivercloud.nl

Deel dit bericht via jouw favoriete platform!

Laat Een Reactie Achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.