Klanten met LinkedIn

Klanten met LinkedIn

Linkedin for B2B lead generation

Dit is een treffende infographic over waarom, wanneer en hoe je LinkedIn kan inzetten voor het verkrijgen van interessante leads en meer klanten met LinkedIn. Maar liefst 80% van de leads van social media is afkomstig van LinkedIn.

Deze infographic, oorspronkelijk afkomstig van Oktopost, laat zien hoe je het meeste profijt hebt van je posts. Wist je dat de conversie rond 14:00 het hoogst is? En het gemiddeld aantal woorden 248?

Meer details in de infographic.

Infographic Linkedin Rivercloud
Infographic Linkedin Rivercloud
LinkedIn post Rivercloud

Heb jij goede ervaringen met posts op LinkedIn? Wat vind je dan belangrijk hierin? Ik hoor het graag! Laat het weten via victor@rivercloud.nl In de volgende LinkedIn posts neem ik jou naam en tips hierin mee.

victor huitingOver Rivercloud

Trainer is  Victor Huiting, eigenaar van Rivercloud. Victor heeft 15 jaar sales- en acquisitie-ervaring en deelt graag zijn kennis en vaardigheden vanuit zijn eigen praktijk. Als new business specialist & LinkedIn trainer helpt Victor ondernemers en salesmedewerkers met waardevolle inzichten en praktische tips over hoe je meer ideale klanten vindt en aan je bindt. Neem gerust contact met hem op voor meer informatie: tel 030-8080454 / www.rivercloud.nl / victor@rivercloud.nl

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.