Ontdek hoe je met LinkedIn meer klanten werft

Op uitnodiging van ondernemersplatform Boostz, heb ik onlangs een webinar mogen geven over hoe je als ondernemer, marketeer of sales professional LinkedIn zo effectief mogelijk inzet. Ik leer je hoe je in contact komt met beslissers en LinkedIn voor je te laat werken voor het beste resultaat.

Wat er voorbij komt::

  • Hoe je zichtbaarder wordt via LinkedIn
  • Hoe je wordt gezien als de expert en meer impact krijgt
  • Wat je eraan kan doen om beter gevonden te worden
  • Hoe je op een persoonlijke en authentieke manier in contact komt met de ideale klant

  • Waarom LinkedIn niet te missen is als marketingtool voor het binden en vinden van klanten

Doe er je voordeel mee!

Organiseer je webinars en zoek je een gast? Neem contact met ons op. Op een praktische en enthousiaste manier deel ik graag mijn LinkedIn kennis met jou en stimuleer ik jouw groei.

Boek een LinkedIn Groeigesprek

Zichtbaarder en meer klantafspraken

Benieuwd hoe je zichtbaarder wordt en meer klantafspraken krijgt via LinkedIn? Tijdelijk kosteloos t/m 31 mei. Plan hem direct in.

Boek een LinkedIn Groeigesprek

Over Rivercloud

Victor Huiting

Victor Huiting helpt ambitieuze ondernemers en sales professionals aan meer zichtbaarheid en laat je zien hoe je meer klanten aantrekt met LinkedIn. Victor is de eigenaar van Rivercloud en sinds 2007 100% LinkedIn specialist. Inmiddels heeft hij honderden mensen getraind en geadviseerd over de kracht van dit mooie social medium. Leadgeneratie met LinkedIn kun je ook slim uitbesteden aan Rivercloud zodat je tijd bespaart en meer tijd hebt om klantgesprekken te voeren. Neem gerust contact met hem op voor meer informatie: tel 030-80 80454 / victor@rivercloud.nl

Deel dit bericht via jouw favoriete platform!