Op uitnodiging van de Social Media Academy, heb ik onlangs een live interview gegeven voor 500+ kijkers. Hier sprak ik met Bo uit de Filipijnen over hoe je als ondernemer, marketeer of sales professional LinkedIn zo effectief mogelijk inzet. Je leert hoe je in contact komt met beslissers en LinkedIn voor je laat werken voor het beste resultaat.

Dit deel ik met je:

  • Wat een LinkedIn strategie is en wat dit in de praktijk betekent
  • Hoe je een compleet klantgericht profiel opzet

  • Waarom LinkedIn eigenlijk een 24/7 online netwerkbijeenkomst is

  • Waarom de eerste indruk op LinkedIn meteen goed moet zijn

  • Een handige LinkedIn routine die weinig tijd kost
  • Waarom je LinkedIn niet mag missen als je wilt groeien

Doe er je voordeel mee!

Ben je een podcast host en zoek je een interessante gast die graag zijn kennis deelt over LinkedIn? Neem contact met ons op😉. Op een praktische en enthousiaste manier deel ik graag mijn enthousiasme en mijn LinkedIn inzichten met jou en je luisteraars.

Boek een LinkedIn Groeigesprek

Meer resultaat in minder tijd?

Wil je meer resultaat in minder tijd? Boek direct je groeigesprek en ontdek wat LinkedIn je zakelijk concreet oplevert.

p.s. max 2 plekken per maand beschikbaar, tijdelijk kosteloos t/m 31 mei.

Boek een LinkedIn Groeigesprek

Over Rivercloud

Victor Huiting

Victor Huiting helpt ambitieuze ondernemers en sales professionals. Hij laat je zien hoe je online zichtbaarheid vergroot en hoe je meer klanten aantrekt met LinkedIn. Victor is de eigenaar van Rivercloud en sinds 2007 100% LinkedIn specialist. Inmiddels heeft hij honderden mensen getraind en geadviseerd. Als LinkedIn-expert kent hij de kracht van dit mooie social medium. Leadgeneratie met LinkedIn kun je ook slim uitbesteden aan Rivercloud. Zodat je tijd meer tijd hebt voor klantgesprekken en te doen waar jij goed in bent. Neem gerust contact met ons op: tel 030-80 80454 | victor@rivercloud.nl

Deel dit bericht via jouw favoriete platform!