How to LinkedIn: haal alles uit LinkedIn [2 x 2 min. video]

How to LinkedIn: haal alles uit LinkedIn [2 x 2 min. video]

LinkedIn video’s. Wil jij snel en gemakkelijk meer uit LinkedIn halen? Maar heb je geen zin om een e-book aan te schaffen of heel veel blogs door te spitten voor concrete LinkedIn tips? Bekijk dan deze korte video’s waarin ik je uitleg hoe je jouw LinkedIn achtergrondfoto aanpast en een persoonlijk connectieverzoek op LinkedIn kunt sturen.

Geheel inclusief ondertiteling en mét transcript.

Doe er je voordeel mee en laat je inspireren. Veel kijkplezier!

Zijn de tips onduidelijk of heb je toch nog aanvullende vragen? Neem dan gerust contact met ons op, 030-8080454 of victor@rivercloud.nl

1. Hoe pas je een achtergrondfoto op je LinkedIn profiel aan?

Linkedin Profiel Checklist RivercloudWil je zichtbaarder worden en meer klanten aantrekken met LinkedIn? Start dan met de gratis LinkedIn Profiel Checklist. Met een tiptop profiel zorg je voor de allerbeste eerste indruk.

Download gratis LinkedIn Profiel Checklist

2. Hoe personaliseer je een connectieverzoek op LinkedIn?

Victor HuitingBenieuwd hoe je LinkedIn zakelijk slim voor je laat werken? Boek direct in jou en mijn online agenda een telefonisch groeigesprek en verken je kansen.

☎ Boek een groeigesprek

Over Rivercloud

victor huiting rivercloud

Victor Huiting helpt ambitieuze ondernemers en sales professionals aan meer zichtbaarheid en laat je zien hoe je meer klanten aantrekt met LinkedIn. Victor is de eigenaar van Rivercloud en sinds 2007 100% LinkedIn specialist. Inmiddels heeft hij honderden mensen getraind en geadviseerd over de kracht van dit mooie social medium. Leadgeneratie met LinkedIn kun je ook slim uitbesteden aan Rivercloud zodat je tijd bespaart en meer tijd hebt om klantgesprekken te voeren. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie: tel 030-80 80454 / victor@rivercloud.nl

8 Reacties

 1. Sofie 2 jaar geleden

  Ik vind je uitleg interessant voor mensen die er graag mee bezig zijn, dank je!

 2. Lizzie 2 jaar geleden

  Ik heb er eigenlijk al laaang niets meer mee gedaan. Ik ga maar weer eens n kijkje nemen op mn profiel haha.

 3. Chicamoms 2 jaar geleden

  Leuk om te weten. Tx voor de info!

 4. Nicole Orriëns 2 jaar geleden

  Je LinkedIn tips zijn zeker welkom om het er wat beter uit te laten zien, bedankt!

 5. Sandy 2 jaar geleden

  Ik kom graag nog eens terug om je video’s te bekijken. Je geeft een duidelijke uitleg.

 6. Mario 2 jaar geleden

  Ik ben er op dit moment wel veel mee bezig. Ik had een tijdje geen gebruik gemaakt van LinkedIn en verbaasde me eigenlijk hoeveel er inmiddels veranderd is. Het viel me ook op dat er eigenlijk nooit wat gebeurde, maar sinds ik er weer wat mee bezig ben krijg ik zowaar ook weer berichten met job offers 🙂

 7. Josan 2 jaar geleden

  Hey wat handig. Ik zie echt zelden iets met LinkedIn en snapte de lol er ook niet zo van. Maar nu ik in 2019 wat andere stappen wil nemen, kan ik best wel met jouw tips uit de voeten.

 8. Manon 2 jaar geleden

  Super handige tips! Ik gebruik Linkedin te weinig, maar ik weet wel zeker dat als ik er meer mee zou doen ik er meer uit zou kunnen halen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.