Trainingen

Acquisitie-, sales-, LinkedIn-trainingen

Volg een acquisitie-, sales- of LinkedIn-training toegespitst op jóuw ambities,

behoeftes en organisatie. Ook incompany. Plezierig, persoonlijk en praktisch!

Neem contact op

Elke training van Rivercloud is maatwerk. Daarom kan je ook een programma samenstellen met meerdere trainingen. In een intakegesprek brengen we jouw ambities in kaart. Leerdoelen en te behalen resultaten worden duidelijk afgesproken. Vervolgens ontvang je snel een helder en aantrekkelijk voorstel.

Daarna kunnen we meteen aan de slag, een-op-een of in een kleine groep. Elke training duurt een halve dag (3 uur). Het aantal trainingen kan bovendien op elk moment naar behoefte worden vergroot. En mocht je in de periode na de training(en) nog vragen hebben of ergens tegenaan lopen, wij bieden 6 maanden gratis support per telefoon en e-mail (fair use). Ook is elke training inclusief trainingsdocumentatie. Zie ook de tarieven.

 • “Door te doen leer je het meest, daarom is Telefonische Acquisitie Plus ook zo'n goede training.”
  Jasper RunneboomJasper RunneboomZZP Agenda
 • “Zeker aan te raden. Victor geeft je een tool set waarmee je echt handen en voeten geeft aan het leggen van nieuwe klantcontacten. Leuke acquisitietraining.”
  Manuela van ProoijenManuela van ProoijenWeblish
 • “Zeer kundig en enthousiast.”
  Sales consultantSales consultantYacht
 • “Interactieve LinkedIn-training, erg leuk en leerzaam! Ook een prettig sfeer en veel ruimte om vragen te stellen. Aanrader!”
  Vanessa PrinzVanessa PrinzVanessa belt nu
 • “Informeel, praktisch, goede tips.”
  Titia TijmstraTitia TijmstraSense FM

Voordelen van een training bij Rivercloud

1

Persoonlijke hands-on-aanpak

Praktische trainingen van een zeer betrokken en ervaren trainer. Compleet aangepast op jouw situatie en behoeftes. Ook kan je samen met je collega’s (van elkaar) leren.

2

Bij jou op het werk

Geen extra reistijd doordat Rivercloud de trainingen incompany kan komen geven. Op de dag(en) die jou uitkomen. Een training is dagelijks mogelijk.

3

Blijvende verbetering van je skills

Door een interactieve benadering, goede feedback en support zul je merken dat je sales- en/of acquisitievaardigheden op een hoger niveau komen én blijven.

4

Meer business

Rivercloud-trainingen hebben een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en zorgen ervoor dat je meer nieuwe klanten vindt en aan je bindt.

Interesse of vragen?

Neem contact op

Welke trainingen zijn er?

Telefonische Acquisitie

Meer business met linkedin training

Meer Business met Linkedin Company Page

De winnende offerte

Effectief verkoopgesprek

Wat is de investering?

Het tarief voor de meeste (incompany)trainingen wordt na overleg en inventarisatie van je wensen voor je samengesteld. Elke training duurt 3 uur, inclusief trainingsdocumentatie en maar liefst 6 maanden gratis support per mail en telefoon (fair use).

Elke training is per dagdeel of als serie boekbaar. Bij meerdere trainingen kan een aangepast tarief afgesproken worden. Het tarief is exclusief reiskosten (€ 0,59/km) en btw (21%).

Volg een acquisitie-, sales- of LinkedIn-training toegespitst op jóuw ambities,

behoeftes en organisatie. Ook incompany. Plezierig, persoonlijk en praktisch!

Neem contact op