New business

Geef je acquisitie een boost en verkrijg meer omzet!

Kosteloos salesconsult

Wil je een constante stroom aan klantafspraken met beslissers realiseren? Kom je niet genoeg aan sales en acquisitie toe? Rivercloud is gespecialiseerd in het genereren van gekwalificeerde leads en het maken van bezoekafspraken.

Met veel plezier helpen we je met het vinden van meer klanten en het genereren van meer business. De ideale oplossing voor als je je liever focust op andere aspecten van je business dan sales en acquisitie.

 • “Informeel, praktisch, goede tips.”
  Titia TijmstraTitia TijmstraSense FM
 • “Door te doen leer je het meest, daarom is Telefonische Acquisitie Plus ook zo'n goede training.”
  Jasper RunneboomJasper RunneboomZZP Agenda
 • “Zeer kundig en enthousiast.”
  Sales consultantSales consultantYacht
 • “Zeker aan te raden. Victor geeft je een tool set waarmee je echt handen en voeten geeft aan het leggen van nieuwe klantcontacten. Leuke acquisitietraining.”
  Manuela van ProoijenManuela van ProoijenWeblish
 • “Interactieve LinkedIn-training, erg leuk en leerzaam! Ook een prettig sfeer en veel ruimte om vragen te stellen. Aanrader!”
  Vanessa PrinzVanessa PrinzVanessa belt nu

Voordelen van New Business bij Rivercloud

1

Meer klantafspraken met beslissers

Verkrijg meer goede leads en kom op het juiste moment aan tafel met beslissers uit je doelgroep. Met 24/7 online inzicht in de voortgang.

2

Respectvolle benadering van prospects

Heldere, vlotte en plezierige communicatie naar jou en je potentiële klanten.

3

Meer tijd voor je corebusiness

Besteed je acquisitie uit aan ervaren salesspecialisten. Genereer meer business en houd meer tijd over om je groeiambities te realiseren.


Meer klantafspraken met beslissers?

Neem contact op

Veelgestelde vragen

Hoeveel afspraken ga ik maken?

Bijvoorbeeld 10 goede klantafspraken met beslissers op korte termijn.

Meer is altijd mogelijk. Uiteraard is dat afhankelijk van diverse factoren, zoals de kwaliteit van de leads, je doelgroep en het aantal gewerkte uren. Om hier echt een concreet antwoord op te geven is het raadzaam om eerst een kosteloos gesprek aan te vragen. Dit kan telefonisch of bij jou op kantoor.

Is samenwerking mogelijk op basis van no cure, no pay?

De focus ligt echt op de kwaliteit van de afspraken. Wat we beloven, maken we waar. Samenwerken is niet mogelijk op basis van no cure, no pay. Dit kan wel op projectbasis, desgewenst voor een vaste prijs.

Werkt Rivercloud vanuit een eigen kantoor of kan het ook bij ons op locatie?

Beide kan. Dat gaat in overleg.

Wij hebben geen goede data beschikbaar, kan Rivercloud daar ook voor zorgen?

Rivercloud stelt op maat een goede bellijst samen op basis van je wensen zoals je doelgroep, bedrijfsgrootte, regio en gewenste gesprekspartner. We verrijken deze data indien nodig. Uiteraard kunnen we ook bestaande bellijsten gebruiken voor het inboeken van kwaliteitsafspraken.

Wie heeft het eigendom van de data?

Je bestaande leads zijn en blijven uiteraard jouw eigendom. We gebruiken dit voor het maken van goede klantafspraken. Indien wij goede data aanschaffen en verrijken, geldt hetzelfde.

Kan Rivercloud vanuit onze eigen CRM-software werken?

Ja, zo nodig op afstand.

Kan ik naast het uitbesteden van telefonische acquisitie ook een training volgen?

Zeker! Als je ervoor kiest telefonische acquisitie niet uit te besteden, dan kan jij en/of je salesmedewerkers in korte tijd zeer praktische en effectieve training(en) volgen. Dit gebeurt doorgaans op de eigen locatie. Een training duurt drie uur. In de praktijk zien wij cursisten drie à vier keer voor een optimaal resultaat. 100% Afspraakgarantie is gegarandeerd.

Andere vraag?

Neem dan contact op met Rivercloud op via 030-80 80 454 of info@rivercloud.nl en we helpen je graag.