De Chinezen Komen!

De Chinezen Komen!

De Chinezen komen!

De Chinese opmars is onstuitbaar. Op alle fronten zijn ze toonaangevende spelers en met een economische groei waren we hier alleen van kunnen dromen veroveren ze de wereld.
Jarenlang was China ‘de fabriek van de wereld’, nu openen ze hier fabrieken of nemen partijen over. Nu hebben enkele fabriekseigenaren zelf sites opgezet en leveren wereldwijd aan de consument. Zonder tussenhandel en zonder verzendkosten. De levertijd kan variëren, maar de gratis verzending optie is wel de langzaamste, reken op 3-5 weken. Tegen meerprijs gaat het door jou bestelde artikel dan niet per boot maar per vliegtuig en heb je een stuk sneller in huis.
Rivercloud nam de proef op de som bij DX en gsm-lader kwam netjes in ca. één maand binnen.

Mooie voorbeelden zijn Banggood, Deal Extreme (DX) en Light in the Box Het leuke is ook dat men ook de Nederlandse klant heeft ontdekt en de sites zijn vertaald naar het Nederlands. Betalen doe je wel met creditcard. Van beide sites zijn ook apps verkrijgbaar voor IoS en Android. Echt duizenden artikelen zijn te verkrijgen, van kleding en schoenen tot aan elektronica. En gadgets, heel veel gadgets. De vaak spotprijzen doen je beseffen wat voor enorme marge de (web)winkels hier hanteren. Bol.com kan zijn borst natmaken…

1 Reactie

  1. Ik bestel regelmatig usbsticks en grappige solargadgets bij Miniinthebox. Nooit problemen mee gehad, levertijd meestal sneller dan waarmee geadverteerd wordt. Verder prettig dat verzendkosten achterwege blijven.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.