Leestijd: 1,5 min.

Op 19 mei 2014 nam ik een selfie pal voor het kantoor van de Kamer van Koophandel in Utrecht. De beste beslissing ooit om voor mijn klant te beginnen. Ik voelde dat ik een bruisend avontuur tegemoet ging en had er veel zin in! Mijn bedrijf Rivercloud inschrijven op mijn 34e verjaardag leek mij een origineel kado😊 Graag deel ik met jou mijn 7 lessen na 7 jaar ondernemerschap. 

1. Ondernemen is een vak. Ik heb er 2: als LinkedIn specialist én als ondernemer. Het is de kunst in allebei te groeien.

2. ‘There is no elevator to success, you have to take the stairs.’

3. Verandering is de enige constante factor. Zoals verwacht loopt alles anders:-)

Victor Huiting, LinkedIn specialist

4. Alleen kom je ver, samen kom je verder. Ik omring mij graag met mensen die bepaalde dingen beter of sneller kunnen. Ik hoef niet in alles goed te zijn en besteed met plezier taken uit. Dank je boekhouder.

5. Je bent zo goed als je laatste project. Elke keer weer 100%.

6. Wie geen fouten maakt, maakt meestal niets. Ik experimenteer graag en ontdek dan wat nog beter bij mij past en waar mijn opdrachtgevers blij van worden. Elke dag een beetje beter is veel in een jaar.

7. Als je in balans wilt blijven, moet in je in beweging blijven. Dromen werken niet, totdat je doet.

Time flies! Op naar de volgende 7 jaar.

Nieuwsgierig naar het converteren van content en connecties zodat je meer klantgesprekken krijgt? Boek dan direct een LinkedIn Groeigesprek (videocall, max. 2x per maand beschikbaar, kosteloos t/m 31 januari ’23)

Je bent zo goed als je laatste project. Elke keer 100%.

Gratis LinkedIn Profiel Checklist

Groeien met LinkedIn?

LinkedIn Profiel Checklist

Wil je zichtbaarder worden en meer klanten aantrekken met LinkedIn?
Start dan met de LinkedIn Profiel Checklist en je maakt een vliegende start.

Gratis LinkedIn Profiel Checklist

Over Rivercloud: 100% LinkedIn specialist

Victor Huiting, 100% LinkedIn specialist

Victor Huiting helpt ambitieuze ondernemers en sales professionals aan meer zichtbaarheid en het aantrekken van meer betere klanten via LinkedIn. Victor is de eigenaar van Rivercloud sinds 2007, is als 100% LinkedIn specialist een van de eerste in Nederland officieel LinkedIn gecertificeerd. Inmiddels heeft hij honderden mensen getraind en geadviseerd over de kracht van dit mooie social medium en business tool. Neem gerust contact met hem op: tel 030-80 80454 en victor@rivercloud.nl 

Deel dit bericht via jouw favoriete platform!